Automultimedia

Vier nieuwe Z-toestellen van Becker

Goede timing van Becker. Precies op tijd voor het vakantieseizoen presenteert de navigatiespecialist vier nieuwe (mobiele) navigatiesystemen. Het gaat om de Z 205, Z 204, Z 203 en de Z 102. Volgens Becker beschikken ze stuk voor stuk over innovatieve features, uitstekende navigatiemogelijkheden en een eenvoudig te bedienen interface.

Op de Becker Z 102 na beschikken alle nieuwe toestellen over de zogeheten Bluetooth® wireless technology (koppeling van Bluetooth® ondersteunde GSM’s, Handsfree Profile 1.5, Phonebook Profile, handsfree functie en het uitwisselen van telefoonnummers). De Traffic Assist Z 205 en de Z 204 zijn bovendien uitgerust met de nieuwe Becker OneShot-spraakbesturing. Deze noviteit maakt het mogelijk dat voor het berekenen van de route alleen nog maar de straatnaam, huisnummer en plaatsnaam ingesproken hoeft te worden en je kunt vertrekken. De twee duurste modellen (prijzen zijn nog niet bekend) verschillen sowieso amper van elkaar. Beide bevatten dezelfde en meest uiteenlopende navigatiefuncties, gelijkwaardige soft- en hardware, een multimediaspeler die bestandsformaten van JPG, BMP, MP3, WAV en/of MPEG-4 kan afspelen, een Picture Viewer en een slideshow-functie. Ook zit er bij beide verpakkingen een NAVTEQ DVD bijgesloten met daarop voorgeïnstalleerd kaarten van 42 landen.

Z 203 en 102
De Becker Traffic Assist Z 203 is met zijn 4,3 inch touchscreen, handsfreefunctie, optimale routebegeleiding, individuele configuratie- mogelijkheden en “skin touch" al evenzo rijk uitgerust als de Z 205 en Z 204. Alleen beschikt het toestel niet over de Becker OneShot-spraakbesturing. Tot slot de Z 102. Die is meer voor de nieuwe gebruiker van mobiele navigatiesystemen en daardoor wat eenvoudig uitgevoerd. De gebruiker betrouwbaar naar de juiste bestemming begeleiden doet het apparaat alsnog. Met onder andere een rijstrookassistent, extra POI´s, terreinweergave in 3D en zelfs voorgeïnstalleerde (vaste) flitskasten in Europa biedt dit instapmodel alles wat de minder veeleisende reiziger nodig heeft.

Gerelateerde artikelen

Tweede ronde voor Jaguar by Bremont

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Bentley Bentayga Mulliner overtreft alles

Autonieuws
Bentley Bentayga Mulliner overtreft alles
> Artikel lezen

Fiat Fullback als extra stoere Cross

Autonieuws
Fiat Fullback als extra stoere Cross
> Artikel lezen

Unieke Rolls-Royce voor zieke kinderen

Autonieuws
> Artikel lezen

Opel Exclusive rolt een rode loper voor je uit

Autonieuws
Opel Exclusive rolt een rode loper voor je uit
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.