Automultimedia

Uniek Ferrari-navigatiesysteem van Becker

Voor de tweede keer presenteert Becker het ultieme navigatiesysteem voor Ferrari-liefhebbers. De Becker Traffic Assist Pro Z 250 Ferrari Edition is in samenwerking met Ferrari op de markt gebracht.

Een originele Ferrari-rode behuizing, het logo met het steigerende paard op de voorzijde en een toerenteller wanneer het systeem wordt opgestart; de nieuwe Traffic Assist Pro Z 250 Ferrari Edition straalt één en al emotie uit Maranello uit. Voor de Ferrari-liefhebber een musthave. Want behalve dat de buitenzijde op en top Ferrari uitstraalt is ook de software speciaal aangepast. Uniek zijn de vele point-of-interests die verband houden met Ferrari. Van dealers tot de fabriek. Voorgeïnstalleerde afbeeldingen van nieuwe en oude Ferrari´s behoren eveneens tot dit exclusieve systeem.

Navigeren
Naast een leuk gezichtje is de Traffic Assist Pro Z 250 ook nog in staat om te doen waar hij voor gemaakt is; navigeren. Op de 4 GB SD-kaart is het kaartmateriaal van 40 Europese landen en de Verenigde Staten geïnstalleerd. De 3D-weergave van bepaalde POI´s maakt situaties nog meer herkenbaar en Beckher heeft ook een rijstrookassistent ingebouwd. Hiermee wordt duidelijk aangegeven welke rijstrook je op de snelweg aan moet houden om de juist afslag te nemen. Handig in complexe situaties. TMC verschaft tijdens het rijden informatie over eventuele files en kan je daaromheen leiden.

Multimedia
Bij navigeren alleen blijft het niet bij moderne systemen. Zo ook bij deze Becker. Een Bluetooth-handsfreefunctie, ingebouwde mediaplayer (voor onder meer MP3´s en films) en de mogelijkheid om foto´s op het 4,3 inch scherm te bekijken behoort tot de mogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

Ferrari 812 Superfast: 800 pk sterke V12

Autonieuws
Ferrari 812 Superfast: 800 pk sterke V12
> Artikel lezen

Technics SP10 NGS Red Micro: de Ferrari onder de draaitafels

Lifestyle & design
Technics SP10 NGS Red Micro: de Ferrari onder de draaitafels
> Artikel lezen

Te koop: ei-vormige Ferrari waarvan je het bestaan niet wist

Autonieuws
Ei-vormige Ferrari waarvan je het bestaan niet wist is te koop
> Artikel lezen

Wat verdienen Porsche en Ferrari per auto?

Autonieuws
Wat verdienen Porsche en Ferrari per auto?
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.