Automultimedia

Platte Pioneer subwoofer lost ruimteprobleem op

Een hoger geluidniveau of een optimale kofferruimte? Een aloud dilemma waar menig muziekliefhebbende automobilist mee loopt te worstelen. Pioneer claimt met de TS-WX77A eindelijk dé oplossing te hebben.

De Pioneer TS-WX77A is een platte actieve subwoofer die men op de bodem van de kofferruimte kan installeren. De bovenkant is afgewerkt met een krasvrije antisliplaag waardoor bagage er gewoon opgestapeld kan worden. De maatvoering van de TS-WX77A bedraagt 89 cm breed, 35 cm hoog en 82 cm diep.

Voldoende power
De subwoofer heeft een ingebouwde versterker die maximaal 200 Watt/100 Watt RMS levert. Dit is voldoende power om de twee ingebouwde subwoofers aan te sturen. Volgens Pioneer levert de TS-WX77A een stevig en strak basgeluid. De speciaal ontwikkelde poort garandeert een vlotte luchtstroom. Door middel van de montageriemen is de Pioneer TS-WX77A eenvoudig en snel te verwijderen. Het aansluiten van de subwoofer - via de RCA-ingangen - op de luidsprekers is tevens zonder enige technische kennis te realiseren. Via de afstandsbediening (niet draadloos en 6 meter kabel) is het mogelijk de basweergave naar eigen smaak af te stemmen.

Prijs
De Pioneer TS-WX77A heeft een adviesprijs van € 399,- en wordt geleverd inclusief alle benodigde kabels en bevestigingskits.

Gerelateerde artikelen

Eeuwoude Peugeot levert € 6,6 miljoen op

Autonieuws
> Artikel lezen

Eerste blik op volgende Porsche 911 Turbo

Spyshots
> Artikel lezen

Stijlvol geweld: Bentley Bentayga Field Sports by Mulliner

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Nieuwe A-klasse legt lat middenklasse-interieur stuk hoger

Autonieuws
> Artikel lezen

Quality time! Aston Martin Vantage heeft een online configurator

Autonieuws
> Artikel lezen

Autodromo brengt ode aan Ford GT

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.