Automultimedia

Mio navigatie met échte 3D-weergave

Mio presenteert de C620 en C620t die beschikken over échte 3D-kaarten. Dankzij de allernieuwste kaarten van Tele Atlas kan de gebruiker van de Mio C620 beschikken over 3D-beelden om zich zo gemakkelijker te kunnen orienteren in een onbekende omgeving. Zo zijn bijvoorbeeld gebouwen in een 3D-weergave te zien.

Al jarenlang beschikken navigatiesystemen over een soort van 3D-weergave waarbij je ´boven de weg´ zweeft en zodoende gemakkelijker afslagen kunt zien. Maar échte 3D-weergave is dat natuurlijk niet. Mio Technology presenteert dan ook de nieuwe C620 en C620t voorzien van de meest actuele kaartgegevens van Tele Atlas. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld gebouwen in 3D te zien. Dat is gemakkelijker voor de orientatie in een onbekende stad of plaats.

Modern systeem
Uiteraard beschikt het toestel ook over alle andere luxe die we van een modern mobiele navigatiesysteem mogen verwachten. Het 4,3 inch breedbeeldscherm met touchscreen heeft een heldere en duidelijke weergave en kan in tweeen worden gesplitst. Hierdoor kan de bestuurder gelijktijdig de kaart zien en bijvoorbeeld informatie krijgen over POI´s of reisinformatie. Verder is het systeem voorzien van een ingebouwde TMC-ontvanger voor het ontvangen van verkeersinformatie. Een ingebouwde MP3-speler, Photo Viewer en Bluetooth-carkit maken het plaatje compleet.

Prijs
De Mio C620 en C620t kosten respectievelijk € 399,- en € 449,-.

Gerelateerde artikelen

Maccen met de nieuwe Ford Focus Wagon

Spyshots
> Artikel lezen

Prijskaartjes voor nieuwe Subaru XV

Autonieuws
> Artikel lezen

Binnen spieken bij de nieuwe Porsche 911

Spyshots
> Artikel lezen

Tips hoe veilig te rijden op sneeuw en ijs

Autonieuws
4. Zinloos uitlaatgeweld
> Artikel lezen

Daags oude Pagani Zonda Riviera zoekt een baas

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.