Automultimedia

TomTom GO 920 T: nieuw topmodel

TomTom presenteert de GO 920 T, het nieuwe topmodel van de TomTom-serie. De fabrikant presenteert met de GO 920 T het meest uitgebreide navigatiesysteem dat TomTom ooit op de markt heeft gebracht. Handig is de functie die ook bij het wegvallen van het GPS-signaal nog tijdelijk kan navigeren.

De TomTom GO 920 T vervangt de GO 920 en is volgens de fabrikant het vlaggenschip van hun serie navigatiesystemen. Het nieuwe systeem bevat bijvoorbeeld kaarten van maar liefst 41 landen. Daaronder vallen niet alleen West- en Centraal-Europa, maar tevens de Verenigde Staten en Canada. Het maar liefst 4 GB interne geheugen is dan ook geen overbodige luxe.

Doornavigeren zonder GPS-signaal
Nieuw is de geavanceerde positioneringstechnologie. Deze zorgt ervoor dat er (tijdelijk) kan worden doorgenavigeerd op het moment dat het GPS-signaal wegvalt. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer er veel hoge gebouwen op de route staan of wanneer je door een tunnel rijdt. TomTom’s nieuwe geavanceerde positioneringstechnologie maakt gebruik van bewegings- en zwaartekrachtsensoren om de positie van de bestuurder te berekenen wanneer een GPS signaal niet beschikbaar is.

Functionaliteiten
Maar ook aan andere functionaliteiten ontbreekt het de TomTom GO 920 T niet. Het model is afgewerkt met een mooie zilvermetallic kleur, is voorzien van een 4.3 inch touchscreen, stembesturing, een Bluetooth carkit en de mogelijkheid om een iPod aan te sluiten. Verder zien we een RDS-TMC-ontvanger voor de verkeersinformatie, een slot voor een SD-kaart en een extra krachtige accu die het mogelijk maakt tot 5 uur zonder laadstroom te kunnen navigeren. Tot slot levert TomTom een afstandsbediening dat het gebruiksgemak verder verbetert.

Gerelateerde artikelen

Horacio Pagani bouwt eigen Zonda om tot HP Barchetta

Autonieuws
Huayra
> Artikel lezen

F1 kondigt officieel eSports-kampioenschap voor gamers aan

Autonieuws
Formule 1 kondigt officieel eSports-kampioenschap aan
> Artikel lezen

Met zoveel miljoenen werd er gesmeten op Pebble Beach

Autonieuws
> Artikel lezen

Droomtocht: Isle of Man verkennen in een BAC Mono

Autonieuws
Droomtoch: Isle of Man verkennen in een BAC Mono
> Artikel lezen

Officieel: de Volkswagen I.D. Buzz gaat in productie

Autonieuws
Officieel: de Volkswagen I.D. Buzz gaat in productie
> Artikel lezen

Nieuwe Porsche Cayenne legt de lat extreem hoog

Autonieuws
Nieuwe Porsche Cayenne legt de lat extreem hoog
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.