Automultimedia

AVIC-S2: Pioneer´s nieuwe portable navigatie

Na de AVIC-S1 komt Pioneer met de AVIC-S2 op de markt. Het portable navigatiesysteem van Pioneer is compact en lichtgewicht maar heeft een goede grafische weergave en de nodige functies die het navigeren vergemakkelijken.

Met de AVIC-S2 introduceert Pioneer een nieuw draagbaar navigatiesysteem. Draagbaar is ook echt draagbaar volgens Pioneer; slechts 23 mm dik (of moeten we dun zeggen) 9 cm hoog en 10 cm breed. Dus makkelijk weg te stoppen in een borstzakje van een hemd of in een handtas. Dit portable navigatiesysteem is standaard uitgerust met een Europese kaart met 30 landen. Nieuw hierbij zijn Turkije, Slovenië en Roemenië.

Flitspalen
Standaard zijn flitspalen beschikbaar en is het systeem uitgerust met een simulatiesnelheid wanneer er geen GPS-ontvangst is. D.w.z. dat ook in tunnels, onder bomen of tussen hoge gebouwen de correcte navigatie gewoon doorgaat. De optionele cradle is uitgerust met een ingebouwde TMC ontvanger die je overal gratis van actuele verkeersinformatie voorziet. Verder is de Pioneer AVIC-S2 uitgerust met een Bluetooth module die handsfree bellen toelaat en een MP3 player waarmee je muziek kan afspelen.

Prijs
De Pioneer AVIC-S2 is leverbaar vanaf € 399,-. Het systeem met TMC kost € 449,-.

Gerelateerde artikelen

Volkswagen T-Cross eindelijk onderweg naar productie

Spyshots
> Artikel lezen

Nieuwe 1.3-turbo voor Renault, Nissan en… Mercedes

Autonieuws
> Artikel lezen

Pagani Huayra Lampo wil eigenlijk een klassieke Fiat zijn

Autonieuws
> Artikel lezen

En het meest gegooglede automerk in 2017 is...

Autonieuws
En het meest gegooglede automerk in 2017 is...
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.