Automultimedia

TomTom One XL met XL touchscreen

TomTom breidt het aanbod uit met de One XL. Deze nieuwe variant van de TomTom One heeft een extra groot beeldscherm wat de afleesbaarheid en bruikbaarheid absoluut ten goede komt. Bovendien biedt de TomTom One XL de mogelijkheid om verkeersinformatie te ontvangen.

Dankzij het grotere scherm hebben bestuurders een beter wegoverzicht met meer straten en informatie op het beeldscherm. Daarbij is de TomTom One XL tevens gereed voor het ontvangen van verkeersinformatie. Dit betekent dat bestuurders eenvoudig toegang hebben tot verkeersinformatie via een RDS-TMC-ontvanger of een abonnement op TomTom PLUS Verkeersinfo. Bovendien kunnen bezitters gebruik maken van alle TomTom PLUS-diensten inclusief waarschuwingen voor flitslocaties, real-time verkeersinformatie, weerrapporten, updates over de toestand op de wegen en de TomTom Buddies toepassing.

Europa-kaarten
De TomTom One XL is standaard voorzien van kaartmateriaal voor heel Noord-, Zuid- en West-Europa. TomTom adviseert de winkeliers een verkoopprijs van € 399,-, maar door de vele acties met deze producten zal de prijs in de praktijk ongetwijfeld lager uitvallen.

Gerelateerde artikelen

Tada! Onverwachte gezinsuitbreiding voor Aston Martin Zagato

Autonieuws
Tada! Onverwachte gezinsuitbreiding voor Aston Martin Zagato
> Artikel lezen

Ford GT '67 Heritage Edition is in een overwinningsroes

Autonieuws
> Artikel lezen

TT Isle of Man krijgt eigen racegame

Autonieuws
TT Isle of Men krijgt eigen racegame
> Artikel lezen

Lak op deze Porsche 911 duurder dan snelste Cayman

Autonieuws
> Artikel lezen

Driemaal scheepsrecht voor Honda Insight?

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.