Automultimedia

Harman Kardon Guide + Play

Harman Kardon presenteert het navigatie- en multimediasysteem Guide + Play. Het systeem ondersteunt niet alleen navigatiefuncties, maar kan ook worden gebruikt voor het afspelen van muziekbestanden of films.

Harman Kardon is een toonaangevende leverancier van audioproducten voor thuis, maar ook voor de auto-industrie. Diverse autofabrikanten waaronder Mercedes, Land Rover en Chrysler maken voor hun optionele en hoogwaardige audiosystemen gebruik van de expertise van Harman Kardon. Het merk is dan ook zeer bedreven in de ontwikkeling van autogerelateerde elektronicaproducten en komt nu met de Guide + Play.

Multifunctioneel
De Guide + Play werkt als draagbaar GPS-navigatiesysteem, als digitale muziekspeler met uitgebreide muziekbrowser en als gemakkelijk te bedienen videospeler. De Guide + Play is daardoor niet alleen geschikt voor navigatiegebruik in de auto, maar kan ook buiten de auto worden gebruikt als mediaspeler. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lange vliegreis of tijdens de vakantie.

Navigatiesysteem
Hoofdfunctie van de Guide + Play is uiteraard het navigatiegedeelte. Het systeem is gemakkelijk te bedienen dankzij het TFT-touchscreen. Op het 2GB interne flash-geheugen zijn de kaarten van heel West-Europa geïnstalleerd. Tijdens het navigeren kan worden gekozen voor zowel een 2D- als een 3D-weergave. Bovendien kan de bestuurder files omzeilen door het ingebouwde TMC-systeem in te schakelen.

Audio- en videospeler
Naast de navigatiefuncties beschikt de Harman Kardon Guide + Play ook over de mogelijkheid om muziekbestanden (MP3, WMA en AAC) af te spelen. De gebruiker navigeert gemakkelijk door de bestanden; op titel van de song, artiest, album, genre of playlist. Hij kan MPEG-4 en WMV 9 films in hoge kwaliteit bekijken op het heldere 4-inch (10 cm) breedbeeld LCD scherm. De 480 x 272-pixel resolutie verzekert een scherp beeld. In combinatie met standaard SD kaarten tot aan 4 GB, biedt Guide + Play uren aan muziek- en videoplezier.

Prijs
Harman Kardon Guide + Play zal vanaf mei 2007 verkrijgbaar zijn bij de betere detailhandel en heeft een adviesprijs van €499, -.

Gerelateerde artikelen

Autotest | Porsche Panamera Sport Turismo

Autotests
> Artikel lezen

Klassieke flitspaal blijft melkkoe voor CJIB

Autonieuws
Klassieke flitspaal blijft melkoe voor CJIB
> Artikel lezen

BMW: 'Concept Z4 staat dichtbij productiemodel'

Autonieuws
BMW: 'Concept Z4 staat dichtbij productiemodel'
> Artikel lezen

Gelekt: nieuwe Toyota Supra is een helleveeg!

Autonieuws
> Artikel lezen

Technologie zelfrijdende auto's en invloed op verkeer en milieu

Autonieuws
Technologie zelfrijdende auto's en invloed op verkeer en milieu
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.