Automultimedia

Alpine Blackbird: moderne PND

Alpine lanceert een nieuw PND-navigatiesysteem onder de naam Blackbird. Het nieuwe systeem van Alpine wordt gekenmerkt door een moderne vormgeving en kan zowel aan een bestaand systeem in de auto worden gekoppeld als los worden gebruikt.

Wie al beschikt over een Alpine-systeem met ingebouwd TFT-scherm hoeft niet het gehele systeem te vervangen om ook te kunnen navigeren. Alpine heeft met de presentatie van de Blackbird namelijk een systeem op de markt gebracht dat ook gekoppeld kan worden aan een bestaand Alpine-systeem. Hierdoor kan de Blackbird op een groter scherm zijn navigatie-instructies tonen, maar bovendien ook in andere voertuigen worden gebruikt.

Ingebouwde 4 GB harddisk
De Alpine Blackbird heeft een moderne vormgeving en combineert de zwarte behuizing met een aluminium vierwegsknop en lichtblauwe verlichting. Het 3.6 inch touchscreen heeft een heldere weergave en past zich automatisch aan de lichtomstandigheden aan. Op de ingebouwde 4 GB harddisk zijn de Navteq-kaarten van West-Europa geïnstalleerd. Wie de kaartinformatie wil updaten of MP3´s wil afspelen via de Blackbird kan gebruik maken van het SD-/MMC-card slot. Ook kan er verbinding worden gemaakt via een USB-kabel.

Gerelateerde artikelen

En het meest gegooglede automerk in 2017 is...

Autonieuws
En het meest gegooglede automerk in 2017 is...
> Artikel lezen

Volkswagen T-Cross eindelijk onderweg naar productie

Spyshots
> Artikel lezen

Pagani Huayra Lampo wil eigenlijk een klassieke Fiat zijn

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe 1.3-turbo voor Renault, Nissan en… Mercedes

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.