Automultimedia

Twee nieuwe navigatiesystemen van Medion

Medion brengt twee nieuwe portable navigatiesystemen op de markt. De Medion GoPal X4510 en de GoPal S2310. Het bedrijf is al enige jaren actief op de navigatiemarkt en wil met deze nieuwe modellen zijn positie in de Benelux verder versterken.

“Op het gebied van navigatie zie je steeds meer een verschuiving van alleen navigatietoepassingen naar multimediatoepassingen. Tijdens het sporten luister je naar je MP3-bestanden. Ook kun je handsfree bellen of thuis je favoriete foto’s op je navigatiesysteem bekijken. Onze nieuwe navigatiesystemen spelen in op deze marktbehoefte”, aldus Medion Benelux.

Medion GoPal X4510
De GoPal X4510 combineert een compact design nieuwe technologie. Naast het hoge resolutie beeldscherm, werkt het apparaat met de geïntegreerde Gyro en E-compass. Deze twee technologieën ondersteunen de GPS-ontvanger in gebieden zonder GPS-signaal. Daarnaast maken de multimediafuncties het mogelijk de X4510 zowel in als buiten de auto te gebruiken als MP3-speler. Het model is tevens geschikt om foto’s op te bekijken.

Medion GoPal S2310
De GoPal S2310 is een gadget op pocketformaat. Het compacte formaat is niet alleen handig in de auto, maar ook daarbuiten. Doordat de S2310 spatwaterdicht is, schokbestendig is en is uitgerust met een MP3-speler, is dit navigatiesysteem geschikt voor de sportieve gebruiker. Verder maakt GPS-tracking het mogelijk om eenmaal thuis, de gereden route nog eens te bekijken of weer te geven via Google Earth.

Gerelateerde artikelen

Heeft Continental het wiel van de toekomst bedacht?

Autonieuws
Continental ontwikkelt
> Artikel lezen

Op de valreep: beeldschone Aventador SV in goud-zwarte outfit

Autonieuws
Lambo
> Artikel lezen

Abt geeft Audi SQ5 flinke pk-injectie

Autonieuws
SQ5
> Artikel lezen

Perfecte en enige straatlegale BMW M1 op Pebble Beach

Autonieuws
Perfecte en enige straatlegale BMW M1 op Pebble Beach
> Artikel lezen

Dat was het: het afscheid van de Dodge Viper is officieel

Autonieuws
Dat was het: het afscheid van de Dodge Viper is officieel
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.