Automultimedia

Twee nieuwe navigatiesystemen van Medion

Medion brengt twee nieuwe portable navigatiesystemen op de markt. De Medion GoPal X4510 en de GoPal S2310. Het bedrijf is al enige jaren actief op de navigatiemarkt en wil met deze nieuwe modellen zijn positie in de Benelux verder versterken.

“Op het gebied van navigatie zie je steeds meer een verschuiving van alleen navigatietoepassingen naar multimediatoepassingen. Tijdens het sporten luister je naar je MP3-bestanden. Ook kun je handsfree bellen of thuis je favoriete foto’s op je navigatiesysteem bekijken. Onze nieuwe navigatiesystemen spelen in op deze marktbehoefte”, aldus Medion Benelux.

Medion GoPal X4510
De GoPal X4510 combineert een compact design nieuwe technologie. Naast het hoge resolutie beeldscherm, werkt het apparaat met de geïntegreerde Gyro en E-compass. Deze twee technologieën ondersteunen de GPS-ontvanger in gebieden zonder GPS-signaal. Daarnaast maken de multimediafuncties het mogelijk de X4510 zowel in als buiten de auto te gebruiken als MP3-speler. Het model is tevens geschikt om foto’s op te bekijken.

Medion GoPal S2310
De GoPal S2310 is een gadget op pocketformaat. Het compacte formaat is niet alleen handig in de auto, maar ook daarbuiten. Doordat de S2310 spatwaterdicht is, schokbestendig is en is uitgerust met een MP3-speler, is dit navigatiesysteem geschikt voor de sportieve gebruiker. Verder maakt GPS-tracking het mogelijk om eenmaal thuis, de gereden route nog eens te bekijken of weer te geven via Google Earth.

Gerelateerde artikelen

Snelheidsboetes 2018: zint eer gij begint (met gassen)

Autonieuws
> Artikel lezen

Voormalig topman Lamborghini stapt over naar Bugatti

Autonieuws
Voormalig topman Lamborghini stapt over naar Bugatti
> Artikel lezen

Onthulling definitieve Hennessey Venom F5 (465 km/h) nabij

Autonieuws
> Artikel lezen

Zou jij 160 mille voor deze Porsche Macan betalen?

Autonieuws
> Artikel lezen

Alles over de nieuwe Audi A7 Sportback

Autonieuws
De nieuwe Audi A7 Sportback
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.