Automultimedia

USB-aansluiting voor nieuwe Sony GT-serie

Sony presenteert twee nieuwe modellen in de GT-serie. De twee autoradio´s zijn voorzien van een USB-aansluiting op het frontpaneel. Daardoor wordt het aansluiten van een Walkman, MP3-speler of iPod zeer gemakkelijk.

De CDX-GT610U en CDX-GT616U zijn nieuwe modellen binnen de GT-serie van Sony. Beide modellen zijn voorzien van de mogelijkheid tot het afspelen van audio- en MP3-CD´s. Maar het is ook mogelijk om een MP3-speler, iPod of Sony Walkman in te pluggen middens de USB-ingang aan de voorzijde van het toestel. Wanneer een Sony Walkman wordt aangesloten zijn alle functies van de speler te bedienen op de radio. Ook de titels van de nummers worden getoond op het schermpje van de GT-serie.

Geluidskwaliteit
Om een zo goed mogelijk geluidskwaliteit te kunnen garanderen is de GT voorzien van een 4 x 50W Mosfet-versterker. Die is voorzien van een drietal uitgangen waarop een versterker kan worden aangesloten. Eén daarvan is specifiek voor een subwoofer. Om de geluidkwaliteit die is verloren gegaan bij de compressie van MP3-bestanden terug te winnen zijn beide toestellen voorzien van BBE-MP sound processing. Vooral hoge tonen gaan verloren bij MP3-compressie en daar heeft Sony hiermee een oplossing voor gevonden.

Leverbaar vanaf heden
De Sony CDX-GT610U en CDX-GT616U zijn vanaf heden leverbaar.

Gerelateerde artikelen

Ford GT '67 Heritage Edition is in een overwinningsroes

Autonieuws
> Artikel lezen

Lak op deze Porsche 911 duurder dan snelste Cayman

Autonieuws
> Artikel lezen

Tada! Onverwachte gezinsuitbreiding voor Aston Martin Zagato

Autonieuws
Tada! Onverwachte gezinsuitbreiding voor Aston Martin Zagato
> Artikel lezen

Driemaal scheepsrecht voor Honda Insight?

Spyshots
> Artikel lezen

TT Isle of Man krijgt eigen racegame

Autonieuws
TT Isle of Men krijgt eigen racegame
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.