Automultimedia

USB-aansluiting voor nieuwe Sony GT-serie

Sony presenteert twee nieuwe modellen in de GT-serie. De twee autoradio´s zijn voorzien van een USB-aansluiting op het frontpaneel. Daardoor wordt het aansluiten van een Walkman, MP3-speler of iPod zeer gemakkelijk.

De CDX-GT610U en CDX-GT616U zijn nieuwe modellen binnen de GT-serie van Sony. Beide modellen zijn voorzien van de mogelijkheid tot het afspelen van audio- en MP3-CD´s. Maar het is ook mogelijk om een MP3-speler, iPod of Sony Walkman in te pluggen middens de USB-ingang aan de voorzijde van het toestel. Wanneer een Sony Walkman wordt aangesloten zijn alle functies van de speler te bedienen op de radio. Ook de titels van de nummers worden getoond op het schermpje van de GT-serie.

Geluidskwaliteit
Om een zo goed mogelijk geluidskwaliteit te kunnen garanderen is de GT voorzien van een 4 x 50W Mosfet-versterker. Die is voorzien van een drietal uitgangen waarop een versterker kan worden aangesloten. Eén daarvan is specifiek voor een subwoofer. Om de geluidkwaliteit die is verloren gegaan bij de compressie van MP3-bestanden terug te winnen zijn beide toestellen voorzien van BBE-MP sound processing. Vooral hoge tonen gaan verloren bij MP3-compressie en daar heeft Sony hiermee een oplossing voor gevonden.

Leverbaar vanaf heden
De Sony CDX-GT610U en CDX-GT616U zijn vanaf heden leverbaar.

Gerelateerde artikelen

Alles over de nieuwe Audi A7 Sportback

Autonieuws
De nieuwe Audi A7 Sportback
> Artikel lezen

Zou jij 160 mille voor deze Porsche Macan betalen?

Autonieuws
> Artikel lezen

Snelheidsboetes 2018: zint eer gij begint (met gassen)

Autonieuws
> Artikel lezen

Voormalig topman Lamborghini stapt over naar Bugatti

Autonieuws
Voormalig topman Lamborghini stapt over naar Bugatti
> Artikel lezen

Onthulling definitieve Hennessey Venom F5 (465 km/h) nabij

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.