Automultimedia

Voordelige nieuwe Pioneer autoradio´s

Pioneer introduceert een nieuwe voordelige lijn autoradio´s. De prijzen van de ´instaplijn´ begint bij € 99,- voor de Pioneer DEH-1900R. Het model is voorzien van een 4x50 versterker, telefoon-mute, afneembaar frontje, RDS-tuner en stuurafstandsbediening voorbereiding.

Pioneer introduceert een nieuwe reeks CD-tuners met spectaculaire prijzen. Nog nooit werden dergelijke complete autoradio´s voor zulke interessante prijzen aangeboden. Startend bij € 99,- beschikken alle modellen over een 4x50W Mosfet versterker, een telefoon-mute, een afneembaar frontpaneel, een draaitoets voor het volume, een Pre-out, een D4Q (Digital for Quality) RDS-tuner, een stuurafstandsbediening voorbereiding, en een Iso-connector.

Modellen
Vanaf het 2de model zijn ze geschikt voor het lezen van MP3 en WMA files (€ 109,-). De DEH-3900MP (€ 139,-) biedt bovendien een front-AUX ingang en een optionele afstandsbediening aan. Speciaal voor de groep jongeren tussen 18 en 25 jaar is er de DEH-P40MP (€ 159,-) die wat design en eigenschappen betreft op het lijf van deze groep geschreven werd. De IP-bus laadt toe om uit te breiden met een iPod®- en een USB-adaptor, of andere randapparaten. Standaard heeft hij een afstandsbediening een 3-bands parametrsiche EQ, filters en 2 pre-outs. De DEH-P5900MP (€ 249,-) richt zich dan weer op een heel ander publiek met zijn instelbare verlichting. Hierdoor kan hij perfect geïntegreerd worden in welk dashboard dan ook. Tenslotte zijn er nog de DEH-P4900IB (€ 229,-) en de DEH-P6900IB die een directe sturing voor de iPod® hebben, waarbij het hoogste model met zijn OEL display een uitermate handige interface biedt.

CD-UB100
Deze speciale interface laat toe om op elk Pioneer toestel met IP-bus, zeg maar CD-wisselaar sturing, een USB slot te voorzien. Op de USB stick kunnen dan tot 15.000 muzieknummers verdeeld over maximaal 500 folders beluisterd en bediend worden. De interface kost € 129,-.

Gerelateerde artikelen

Gelekt: nieuwe Toyota Supra is een helleveeg!

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW: 'Concept Z4 staat dichtbij productiemodel'

Autonieuws
BMW: 'Concept Z4 staat dichtbij productiemodel'
> Artikel lezen

Technologie zelfrijdende auto's en invloed op verkeer en milieu

Autonieuws
Technologie zelfrijdende auto's en invloed op verkeer en milieu
> Artikel lezen

Autotest | Porsche Panamera Sport Turismo

Autotests
> Artikel lezen

Klassieke flitspaal blijft melkkoe voor CJIB

Autonieuws
Klassieke flitspaal blijft melkoe voor CJIB
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.