Automultimedia

Sony verbindt autoradio met portable spelers

Sony maakt het mogelijk muziek van de mobiele telefoon of walkman op de autoradio te beluisteren. Sony heeft een uitgebreide serie producten die middels USB, Bluetooth dan wel WiFi met elkaar kunnen communiceren. ´Release Your Music´ noemt Sony het.

Sony verbindt via USB-, Bluetooth- en WiFi mobiele producten zoals notebooks, WALKMANs en mobiele telefoons met elkaar. Mensen die op verschillende plaatsen met deze mobiele producten naar muziek luisteren, hebben nu de mogelijkheid om opgeslagen digitale muziek onderling uit te wisselen en af te spelen. Dit combineren van producten en muziek noemt Sony "Release Your Music".

Walkman
Met zijn WALKMAN vervulde Sony een belangrijke rol op het gebied van draagbare audio. Met “Release Your Music” kan opgeslagen digitale muziek op uiteenlopende manieren worden weergegeven. Thuis, op het werk of onderweg kunnen met een serie aanvullende producten de volledige mogelijkheden worden benut van Sony WALKMANs, PC’s zoals de VAIO-notebooks of de nieuwe generatie Stereo Bluetooth mobiele telefoons zoals de Sony Ericsson W950i.

USB-radio´s
Sony heeft een nieuw in-car audiosysteem en een nieuwe micro HiFi-set voorzien van USB voor eenvoudige aansluiting op zijn NW-E-serie WALKMANs. Door de nieuwe NW-S700 WALKMANs in een compact, krachtig HiFi-laadstation te plaatsen, kan hoogwaardig geluid in de huiskamer worden weergegeven.

Mobiele telefoons
Gebruikers van mobiele telefoons met de nieuwste ‘A2DP’ Stereo Bluetooth technologie kunnen draadloos muziek overbrengen naar een in-car audiosysteem, een micro HiFi-systeem of een hoogwaardige Bluetooth draadloze hoofdtelefoon.

Notebook
Een VAIO-notebook zoals de populaire VGN-FE31H kan draadloos muziek overbrengen naar een WiFi-compatibel HiFi-systeem overal in huis en op het werk. Op een luchthaven kan draadloos worden geluisterd met een Bluetooth-hoofdtelefoon.

Bluetooth
Het is zelfs mogelijk om bestaande producten te integreren in deze nieuwe wereld van draadloze digitale muziek via een serie "dongles" (bluetooth-zenders). Het nieuwe Bluetooth micro HiFi-systeem wordt geleverd met een gratis tweeweg Bluetooth-transmitter zodat gebruikers hun PC, surroundsysteem of oudere MP3-speler via een “dongle” kunnen upgraden voor draadloze overdracht van muziek van en naar het HiFi-systeem.

Gerelateerde artikelen

CEO Renault-Nissan: 'Wij zijn de allergrootste'

Autonieuws
CEO Renault-Nissan: 'Wij zijn de allergrootste'
> Artikel lezen

Abt Sportsline stopt Audi RS3 liefst 500 pk toe

Tuning & styling
> Artikel lezen

Gelekt: Ferrari 488 GTO is LaFerrari de baas

Autonieuws
> Artikel lezen

MINI Yours Customised gaat nog een stapje verder

Autonieuws
> Artikel lezen

Hoe de originele Ford Mustang 'Bullit' een goed bewaard geheim bleef

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.