Automultimedia

Packard Bell breidt Compasseo navigatielijn uit

Packard Bell introduceert de opvolger van de Compasseo 600; de Compasseo 620. Nieuw is een geheugenkaart van 2 GB waarop alle kaarten van West-Europa zijn voorgeïnstalleerd. De kaarten worden daarnaast op een aparte DVD meegeleverd. Op de Compasseo zijn ook MP3´s af te spelen en foto´s te bekijken.

De Compasseo 620 weegt 166 gram en is door het compacte formaat eenvoudig mee te nemen. De Compasseo kan zowel in de auto als daarbuiten worden gebruikt. Het model beschikt over een 3,5-inch kleurendisplay met touch screen. De Destinator-navigatiesoftware en NAVTEQ-kaarten zorgen voor een heldere navigatie. De Compasseo 620 kan het beeld zowel in 2D als in 3D weergeven. Vaak gebruikte adressen zijn eenvoudig op te slaan in de map Favorieten of terug te zoeken in het geheugen. Daarnaast kunnen gebruikers een Point of Interest-lijst bijhouden.

Prijs en beschikbaarheid
De Compasseo 620 wordt standaard geleverd met een eenvoudig te installeren carkit, geschikt voor iedere auto. De Packard Bell Compasseo 620 is vanaf vandaag verkrijgbaar in het retailkanaal van Packard Bell vanaf 399 euro, inclusief BTW.

Gerelateerde artikelen

Gelekt: Ferrari 488 GTO is LaFerrari de baas

Autonieuws
> Artikel lezen

MINI Yours Customised gaat nog een stapje verder

Autonieuws
> Artikel lezen

CEO Renault-Nissan: 'Wij zijn de allergrootste'

Autonieuws
CEO Renault-Nissan: 'Wij zijn de allergrootste'
> Artikel lezen

Hoe de originele Ford Mustang 'Bullit' een goed bewaard geheim bleef

Autonieuws
> Artikel lezen

Abt Sportsline stopt Audi RS3 liefst 500 pk toe

Tuning & styling
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.