Automultimedia

Lichtgewicht navigatie van Fujitsu Siemens

Fujitsu Siemens komt met een nieuwe en lichtgewicht persoonlijke navigatie assistent. De Pocket LOOX N100 is compact, licht en voorzien van navigatiesoftware. Ideaal bruikbaar in de auto, op de fiets, motor of te voet.

De Pocket LOOX N100 weegt 110 gram en is daarmee de lichtste en kleinste PNA (Persoonlijke Navigatie Assistent) tot nu toe in een markt waar relatief veel zware en niet-flexibele navigatiesystemen de dienst uitmaken. Het strakke ontwerp met geïntegreerde antenne en verwisselbare frontjes in verschillende kleuren geven het apparaat een persoonlijke touch. Dankzij de ingebouwde MP3-speler kan er ook muziek op worden beluisterd.

Voor in de auto, op de fiets, motor of te voet
De Pocket LOOX N100 is de eerste PNA met de allernieuwste versie van de navigatiesoftware NAVIGON MobileNavigator 6. Deze bevat een sterk intuïtieve interface en een meegeleverde DVD met detailkaarten van 37 landen. De Pocket LOOX N100 is verder uitgerust met een hoogwaardige GPS-module SiRFstar II, en hoeft bij gebruik in de auto niet aan de voorruit te worden bevestigd. Het optionele Traffic Message Channel helpt u om verkeersopstoppingen te omzeilen.
De Pocket LOOX N100 is ook zeer aantrekkelijk voor gebruik buiten de auto. Het heldere scherm maakt het een ideaal hulpmiddel voor op de fiets of de motor. Met de functie “Hold” kunnen gebruikers voorkomen dat geopende applicaties onbedoeld worden gesloten. De batterij is heel eenvoudig te vervangen, waardoor de gebruiksduur van de PNA aanmerkelijk kan worden verlengd. Naast de mogelijkheid om te navigeren kan de LOOX N100 ook worden gebruikt als audiospeler. Het apparaat ondersteunt MP3, WMA en AAC.

Vanaf € 299,-
De Pocket LOOX N100, geschikt voor thuisgebruik en tijdens vakanties, is vanaf augustus voor adviesprijzen vanaf €299 (incl. BTW) te koop in diverse elektronicazaken.

Gerelateerde artikelen

Dood aan de P1, leve de McLaren Senna!

Autonieuws
> Artikel lezen

Dit verwachten we van de nieuwe Audi A6

Spyshots
> Artikel lezen

Vernieuwde Volkswagen Sportsvan vanaf 27 mille

Autonieuws
Vernieuwde Volkswagen Sportsvan vanaf 27 mille
> Artikel lezen

Hebben: retro-Pantera met Lamborghini-hart

Autonieuws
> Artikel lezen

Inruilprijs grootste zorg bij autokopers

Autonieuws
Inruilprijs grootste zorg bij autokopers
> Artikel lezen

Elektrische truck van Tesla sleept megaorder binnen

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.