Automultimedia

Portable navigatie van LG: LN-700/710

LG Electronics presenteert een tweetal nieuwe portable navigatiesystemen. In de voor LG relatief nieuwe markt komt de elektronicagigant met de LN 700 en LN 710. Beide modellen beschikken over een 4 inch TFT-scherm.

In de categorie van portable navigatiesystemen komt LG met de LN 700 en LN 710. Grootste verschil tussen beide toestellen is dat de LN 700 beschikt over kaartmateriaal van Europa en de LN 710 is standaard uitgerust met kaarten van West-Europa en Oost-Europa inclusief de Benelux.

Goede afleesbaarheid
De nieuwe LG-toestellen hebben een zwart met aluminiumkleurige behuizing. Het 4 inch TFT-scherm heeft een resolutie van 320 x 240 pixels en volgens LG een goede afleesbaarheid in daglicht. Om het gebruikgemak te verhogen zijn diverse voorkeuren gemakkelijk in te programmeren. Zo is de bediening aan te passen aan de gebruiker. Om de LG 700/710 in de auto te bevestigen is een zuignap gemonteerd. Het navigatietoestel is eveneens uitgerust met “solid state memory storage”, dat eventuele vibraties en schokken tijdens het rijden aanzienlijk vermindert.

Navigeren op postcode
Om te navigeren kunnen niet alleen adressen of POI´s worden ingevoerd, maar kan met ook volstaan met het invoeren van de postcode. Foto´s kunnen worden bekeken door deze op een SD-kaartje te zetten of via de USB-poort in te laden.

Adviesprijs LN 700 & LN 710
De LN 700 heeft een adviesprijs van € 349,-. De voor Europa geschikte LN 710 is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 449,-.

Gerelateerde artikelen

En het meest gegooglede automerk in 2017 is...

Autonieuws
En het meest gegooglede automerk in 2017 is...
> Artikel lezen

Volkswagen T-Cross eindelijk onderweg naar productie

Spyshots
> Artikel lezen

Pagani Huayra Lampo wil eigenlijk een klassieke Fiat zijn

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe 1.3-turbo voor Renault, Nissan en… Mercedes

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.