Automultimedia

Kenwood autoradio’s met USB-aansluiting

Kenwood lanceert een lijn autoradio’s voorzien van een USB-aansluiting. Daardoor is het mogelijk een USB-stick, MP3-speler of ander USB-apparaat aan de radio te koppelen.

De trend is onmiskenbaar: draagbare muziekspelers met USB-aansluiting zijn bijna standaard aanwezig in elk gezin. Complete CD-verzamelingen worden opgenomen op een USB-stick of allerlei andere soorten dragers zodat men ook buitenshuis van zijn lievelingsmuziek kan genieten.

USB-aansluitingen
Kenwood brengt liefst zes autoradio’s/CD-spelers op de markt die voorzien zijn van een USB-aansluiting. Twee ervan hebben deze aansluiting op het frontpaneel. De vier andere hebben een kabel die uit de achterkant van het apparaat komt. De kabel kan bijvoorbeeld naar het dashboardkastje worden gelegd. De gebruikers hoeven hun USB-spelers dus niet meer te beluisteren met een hoofdtelefoon, maar kunnen hun lievelingsmuziek nu ook afspelen op het audiosysteem van de auto.

Bediening via de radio
Belangrijk is dat de gebruiker zijn playlist op de radio kan samenstellen, zonder dat hij daarvoor de volgorde van de nummers op de USB-dragers moet wijzigen. Naast de handige USB-voorziening beschikkende deze CD-receivers van Kenwood nog over alle functies en voorzieningen die men van een moderne autoradio mag verwachten.  Zo kunnen ze onder meer MP3-, WMA- een AAC-bestanden weergeven en CD-R/RW’s afspelen. Alle modellen zijn ook uitgerust met een hoogwaardige 24-bit D/A converter van Burr Brown (de topmodellen zelfs met de nieuwste generatie Wolfson 24-bit D/A converter. Dit garandeert een optimale klankkwaliteit.

Prijzen
De prijzen van deze toestellen variëren van € 219,- tot € 529,-.

Gerelateerde artikelen

En het meest gegooglede automerk in 2017 is...

Autonieuws
En het meest gegooglede automerk in 2017 is...
> Artikel lezen

Nieuwe 1.3-turbo voor Renault, Nissan en… Mercedes

Autonieuws
> Artikel lezen

Volkswagen T-Cross eindelijk onderweg naar productie

Spyshots
> Artikel lezen

Pagani Huayra Lampo wil eigenlijk een klassieke Fiat zijn

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.