Automultimedia

Kenwood autoradio’s met USB-aansluiting

Kenwood lanceert een lijn autoradio’s voorzien van een USB-aansluiting. Daardoor is het mogelijk een USB-stick, MP3-speler of ander USB-apparaat aan de radio te koppelen.

De trend is onmiskenbaar: draagbare muziekspelers met USB-aansluiting zijn bijna standaard aanwezig in elk gezin. Complete CD-verzamelingen worden opgenomen op een USB-stick of allerlei andere soorten dragers zodat men ook buitenshuis van zijn lievelingsmuziek kan genieten.

USB-aansluitingen
Kenwood brengt liefst zes autoradio’s/CD-spelers op de markt die voorzien zijn van een USB-aansluiting. Twee ervan hebben deze aansluiting op het frontpaneel. De vier andere hebben een kabel die uit de achterkant van het apparaat komt. De kabel kan bijvoorbeeld naar het dashboardkastje worden gelegd. De gebruikers hoeven hun USB-spelers dus niet meer te beluisteren met een hoofdtelefoon, maar kunnen hun lievelingsmuziek nu ook afspelen op het audiosysteem van de auto.

Bediening via de radio
Belangrijk is dat de gebruiker zijn playlist op de radio kan samenstellen, zonder dat hij daarvoor de volgorde van de nummers op de USB-dragers moet wijzigen. Naast de handige USB-voorziening beschikkende deze CD-receivers van Kenwood nog over alle functies en voorzieningen die men van een moderne autoradio mag verwachten.  Zo kunnen ze onder meer MP3-, WMA- een AAC-bestanden weergeven en CD-R/RW’s afspelen. Alle modellen zijn ook uitgerust met een hoogwaardige 24-bit D/A converter van Burr Brown (de topmodellen zelfs met de nieuwste generatie Wolfson 24-bit D/A converter. Dit garandeert een optimale klankkwaliteit.

Prijzen
De prijzen van deze toestellen variëren van € 219,- tot € 529,-.

Gerelateerde artikelen

Onthulling definitieve Hennessey Venom F5 (465 km/h) nabij

Autonieuws
> Artikel lezen

Alles over de nieuwe Audi A7 Sportback

Autonieuws
De nieuwe Audi A7 Sportback
> Artikel lezen

Snelheidsboetes 2018: zint eer gij begint (met gassen)

Autonieuws
> Artikel lezen

Zou jij 160 mille voor deze Porsche Macan betalen?

Autonieuws
> Artikel lezen

Voormalig topman Lamborghini stapt over naar Bugatti

Autonieuws
Voormalig topman Lamborghini stapt over naar Bugatti
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.