Automultimedia

Budget navigatiesysteem: Navman iCN330

Als antwoord op de vraag naar betaalbare navigatie komt Navman met de iCN330. De compacte iCN330 van Navman kost € 279,-, is licht van gewicht, kan zoeken op postcodes en beschikt over duidelijke 3D-kaarten die het navigeren gemakkelijker maken.

Geen MP3-speler, fotoboek of Bluetooth-carkit, gewoon een navigatiesysteem zoals het bedoeld is. De iCN330 van Navman is een betaalbaar systeem zonder teveel poespas. Het systeem beschikt over een duidelijk 2.8 inch TFT LCD-kleurenscherm met een resolutie van 240 x 320 pixels. De iCN330 heeft een ingebouwde GPS-antenne en kan 2-4 uren navigeren op de ingebouwde accu. Deze is door middel van de bijgeleverde 12V-kabel in de auto op te laden.

3D-kaarten
Navman heeft de iCN330 uitgerust met duidelijk afleesbare 3D-kaarten. Op de kaarten is een pijl te zien die aangeeft waar u zich op dat moment bevindt. Dankzij deze duidelijke pijl en een balkje aan de zijkant wordt goed duidelijk gemaakt wanneer de afslag moet worden genomen. Bocht na bocht wordt via de luidspreker verteld wat de volgende instructie is. Bocht het toch misgaan dan herberekent het systeem de route.

€ 279,-
Met de iCN330 is het mogelijk om een bestemming te zoeken op basis van een gebied, stad, straat, kruispunt of postcode. De menu´s zijn te doorlopen middels de vijfrichtingen knop en de extra knopjes. De TeleAtlas kaarten van de Benelux zijn voorgeïnstalleerd op een MMC geheugenkaart. Het systeem wordt geleverd inclusief autolader, zuignaphouder en accu en kost € 279,-.

Gerelateerde artikelen

Snelheidsboetes 2018: zint eer gij begint (met gassen)

Autonieuws
> Artikel lezen

Lamborghini Aventador S Roadster scheurt in speciale uitvoering naar Japan

Autonieuws
Lamborghini
> Artikel lezen

Brute Jaguar XE SV Project 8 jaagt over de Nordschleife

Autonieuws
Jaguar XE Project 8
> Artikel lezen

Porsche verrast met introductie lichtgewicht 911 Carrera T

Autonieuws
Porsche verrast met introductie lichtgewicht 911 Carrera T
> Artikel lezen

Dit is de nieuwe smartphone van Porsche Design

Lifestyle & design
Dit is de nieuwe smartphone van Porsche Design
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.