Automultimedia

Samsung D720 met TomTom Mobile 5

Samsung introduceert een multifunctionele mobiele telefoon met navigatiesysteem. De Samsung D720 is geschikt voor TomTom Mobile 5. De slide-phone beschikt daarnaast over een 1,3 megapixel-camera, een ingebouwde MP3-speler en Bluetooth.

Toestellen waarop navigatiesoftware kan worden geinstalleerd zijn niet uniek. Wel redelijk uniek is het feit dat de D720 van Samsung een compact toestel. Hij is niet veel groter dan een gemiddeld toestel. De GPS-ontvanger zit in het toestel ingebouwd. Alle software staat geinstalleerd op een geheugenkaartje.

Word en PDF
Naast de navigatiefunctie is de D720 tevens geschikt voor het lezen van Word- en PDF-bestanden. Instant Messaging is te gebruiken om onderweg te chatten. Met de speciale Flight Mode kan de gebruiker zelfs van alle toepassingen gebruikmaken als de telefoon uitgeschakeld is. De Samsung D720 is verder uitgerust met Bluetooth, waarmee draadloos gegevens met andere apparaten uitgewisseld kunnen worden.

Camera en MP3-speler
De 1.3 megapixel-camera zorgt voor foto´s van relatief goede kwaliteit. Er zijn tevens filmpjes mee te maken en een ingebouwde flitser zorgt dat er ook ´s avonds foto´s mee te maken zijn. Ook voor de muziekliefhebber is de Samsung D720 zeer geschikt. De mobiele telefoon met 64 polyfone ringtones beschikt over een ingebouwde MP3-speler en Real One Player met dual speakers. Met de Music Maker maakt de gebruiker zijn eigen muziek, door geluiden en klanken te mixen. Vervolgens kan deze muziek ook als ringtone ingezet worden, waardoor de gebruiker een eigen, unieke sound creëert.

Gerelateerde artikelen

Zo toeft het binnenin de nieuwe Mercedes G

Autonieuws
> Artikel lezen

Lang zittende Mercedes-CEO maakt overstap naar TUI

Autonieuws
Lang zittende Mercedes-CEO maakt over naar TUI
> Artikel lezen

Terugroepen van een Bugatti doe je zo

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche Museum verwelkomt oudste 911

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Toyota Auris goede klant van duct tape

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.