Automultimedia

Mobiele digitale TV van Becker

Becker introduceert een mobiel apparaat voor de ontvangst van digitale en analoge tv. De Becker TriVision kan worden gebruikt in de auto maar ook op elke andere denkbare plek.

Alleen al van de vormgeving heeft Becker duidelijk werk gemaakt. De TriVision ziet er met zijn aluminiumkleurige behuizing en 6,5 inch TFT-scherm mooi en modern uit. Het scherm heeft een kijkhoek van 130 graden en is daardoor uitermate geschikt voor  (achter)in de auto. Het bedieningspaneel verschijnt op het scherm. Hiermee kun je door de menu´s bladeren, de zenders bekijken en door de TV-gids scrollen. Alle functies zijn te bedienen met de afstandsbediening. Het volume van de hoofdtelefoons en/of ingebouwde speakers is te regelen met een draaiknop op de TriVision.

Digitale TV-ontvangst
Eén van de belangrijkste innovaties van het product is de combinatie van DVB-T-tuner (Digital Video Broadcasting-Terrestrial) met conventionele analoge tv-ontvanger-technologie. Het grote voordeel hiervan is dat men onderweg geen enkele live-uitzending van een belangrijke voetbalmatch hoeft te missen, op plaatsen waar nog geen volledige DVB-T-dekking is. De combinatie van DVB-T-tuner (Digital Video Broadcasting-Terrestrial) met conventionele analoge tv-ontvanger-technologie. Het grote voordeel hiervan is dat men onderweg geen enkele live-uitzending van een belangrijke voetbalmatch hoeft te missen, op plaatsen waar nog geen volledige DVB-T-dekking is.

Twee pakketten
De Becker TriVision is leverbaar in twee verschillende pakketten. Het eerste pakket bestaat uit het apparaat inclusief een dockingstation voor in de auto en kost € 1.300,-. Het tweede pakket kost € 1.500,- en heeft als extra´s een autobatterij en een klein dockingstation met netaansluiting.

Gerelateerde artikelen

Volkswagen T-Cross eindelijk onderweg naar productie

Spyshots
> Artikel lezen

Pagani Huayra Lampo wil eigenlijk een klassieke Fiat zijn

Autonieuws
> Artikel lezen

En het meest gegooglede automerk in 2017 is...

Autonieuws
En het meest gegooglede automerk in 2017 is...
> Artikel lezen

Nieuwe 1.3-turbo voor Renault, Nissan en… Mercedes

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.