Automultimedia

Jongerenradio: Pioneer DEH-30MP

Voor de ontwikkeling van een compleet nieuwe autoradio heeft Pioneer een onderzoek gehouden onder jongeren. Samen met een grote groep jonge automobilisten werd de DEH-30MP ontwikkeld.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe CD-tuner lijn is Pioneer op zoek gegaan naar een concept dat de Europese jongeren aanspreekt. Hiervoor werd een grootschalig kwantitatief en kwalitatief onderzoek op poten gezet, waaruit de blueprint voor dit speciale toestel werd afgeleid. Er werd gepeild naar hun leefwereld, interesses, wagenbezit, budget en informatiebronnen. Voornamelijk wat zij wensen op gebied van media in de wagen. Hieruit bleek dat een juiste car audio set van vitaal belang is voor deze groep jongeren.
 
Specificaties
Het resultaat is de Pioneer DEH-30MP, een betaalbare autoradio met specificaties die voor jongeren belangrijk zijn. Zo is de DEH-30MP voorzien van een 4x50 W Mosfet versterker, CD-speler met MP3 en WMA, 2 RCA-uitgangen, AUX-ingang (voor onder andere een iPod) en Bass-boost. Het frontje is afneembaar om diefstal te voorkomen, er zit een mute-functie op voor de telefoon en het is mogelijk om een verbinding te maken met de orginile bedieningstoetsen op het stuur.
 
Veel voor weinig
Niet geheel onbelangrijk is dat het toestel zeer veel waarde biedt voor een prijs van € 179,-. Kortom, een toestel dat voldoet aan veel wensen van een jonge automobilist en bovendien binnen zijn of haar budget past.
 

Gerelateerde artikelen

Inruilprijs grootste zorg bij autokopers

Autonieuws
Inruilprijs grootste zorg bij autokopers
> Artikel lezen

Hebben: retro-Pantera met Lamborghini-hart

Autonieuws
> Artikel lezen

Dit verwachten we van de nieuwe Audi A6

Spyshots
> Artikel lezen

Vernieuwde Volkswagen Sportsvan vanaf 27 mille

Autonieuws
Vernieuwde Volkswagen Sportsvan vanaf 27 mille
> Artikel lezen

Dood aan de P1, leve de McLaren Senna!

Autonieuws
> Artikel lezen

Elektrische truck van Tesla sleept megaorder binnen

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.