Automultimedia

Jongerenradio: Pioneer DEH-30MP

Voor de ontwikkeling van een compleet nieuwe autoradio heeft Pioneer een onderzoek gehouden onder jongeren. Samen met een grote groep jonge automobilisten werd de DEH-30MP ontwikkeld.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe CD-tuner lijn is Pioneer op zoek gegaan naar een concept dat de Europese jongeren aanspreekt. Hiervoor werd een grootschalig kwantitatief en kwalitatief onderzoek op poten gezet, waaruit de blueprint voor dit speciale toestel werd afgeleid. Er werd gepeild naar hun leefwereld, interesses, wagenbezit, budget en informatiebronnen. Voornamelijk wat zij wensen op gebied van media in de wagen. Hieruit bleek dat een juiste car audio set van vitaal belang is voor deze groep jongeren.
 
Specificaties
Het resultaat is de Pioneer DEH-30MP, een betaalbare autoradio met specificaties die voor jongeren belangrijk zijn. Zo is de DEH-30MP voorzien van een 4x50 W Mosfet versterker, CD-speler met MP3 en WMA, 2 RCA-uitgangen, AUX-ingang (voor onder andere een iPod) en Bass-boost. Het frontje is afneembaar om diefstal te voorkomen, er zit een mute-functie op voor de telefoon en het is mogelijk om een verbinding te maken met de orginile bedieningstoetsen op het stuur.
 
Veel voor weinig
Niet geheel onbelangrijk is dat het toestel zeer veel waarde biedt voor een prijs van € 179,-. Kortom, een toestel dat voldoet aan veel wensen van een jonge automobilist en bovendien binnen zijn of haar budget past.
 

Gerelateerde artikelen

Glimp van SEAT's familie-SUV Tarraco

Autonieuws
SEAT's familie-SUV krijgt de naam...
> Artikel lezen

Gelekt: nieuwe Toyota Supra is een helleveeg!

Autonieuws
> Artikel lezen

Technologie zelfrijdende auto's en invloed op verkeer en milieu

Autonieuws
Technologie zelfrijdende auto's en invloed op verkeer en milieu
> Artikel lezen

BMW: 'Concept Z4 staat dichtbij productiemodel'

Autonieuws
BMW: 'Concept Z4 staat dichtbij productiemodel'
> Artikel lezen

Autotest | Porsche Panamera Sport Turismo

Autotests
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.