Automultimedia

Portable navigatiesysteem van Sony: Nav-U

Het segment van de portable navigatiesystemen is een speler rijker: Sony. Sony presenteert de Nav-U, een compact navigatiesysteem met touchscreen bediening.

De Nav-U is een strak vormgegeven portable navigatiesysteem dat de concurrentie aan moet gaan met onder andere de TomTom Go, Garmin StreetPilot en de systemen van Navman. De Nav-U is te bedienen middels het 3,5 inch TFT-scherm dat een kijkhoek heeft van 80 graden. Het systeem is Plug & Play en kan daardoor direct worden gebruikt. Doos open maken, systeem met de zuignap aan de voorruit hangen en direct navigeren. Het systeem kan draadloos werken dankzij de ingebouwde accu, maar ook worden opgeladen in de auto dankzij de lader die op de 12V-aansluiting kan worden aangesloten.
 
Tweeweg-speaker
Tijdens het navigeren kan de verkeersinformatie realtime worden doorgegeven via TMC. Hierdoor kan altijd de beste route worden berekend. Indien nodig kan de route worden aangepast om files en opstoppingen te voorkomen. Je wordt niet alleen begeleid door de aanwijzingen op het scherm, maar ook door gesproken instructies. Nieuw is het feit dat Sony een tweeweg-speaker heeft gemonteerd. Een woofer aan de achterkant en een tweeter aan de voorkant zorgen voor een heldere en duidelijke instructie.
 
Twee systemen: NV-U50 en NV-U70
Het systeem is leverbaar als NV-U50 en NV-U70. Gebruikers van de NV-U50 kunnen binnen de Benelux gebruik maken van een breed kaartaanbod (Benelux Plus), inclusief grensgebieden en nabijgelegen steden, zoals Parijs, Keulen en Frankfurt. De NV-U70 biedt pan-Europese dekking (27 landen met 15 talen op dvd) zodat u zelfs tijdens lange internationale reizen naadloos en probleemloos landen doorkruist. Beschikbare talen zijn Nederlands, Vlaams, Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Grieks, Italiaans, Noors, Pools, Portugees, Spaans, Tsjechisch en Zweeds.
 
Vanaf € 449,-
Het nieuwe assortiment Nav-U-producten komt in januari 2006 op de markt en kost € 449,- voor de U50 en € 699,- voor de U70 .

Gerelateerde artikelen

MINI zet groot (geschut) in tijdens Dakar 2018

Autonieuws
> Artikel lezen

Aston Martin trekt doek van nieuwe Vantage

Autonieuws
> Artikel lezen

Eerste elektrische Skoda een feit in 2020

Autonieuws
> Artikel lezen

Lamborghini Urus toont zich in 'Corsa'-rijmodus

Autonieuws
> Artikel lezen

Aston Martin Vantage GTE geeft je vleugels

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.