Automultimedia

Rijdend kantoor: Motis computer in de auto

De moderne automobilist heeft steeds meer wensen. Een navigatiesysteem, DVD-speler en MP3-speler zijn al in vele auto´s te vinden. Al die losse systemen veroorzaken veel kabels en schermen, Motis biedt een oplossing.

Motis is een compacte computer die speciaal is ontwikkeld voor toepassing in het vervoer. Naast de auto, vrachtauto of camper kan het systeem ook in een boot of caravan worden geïnstalleerd. De basis wordt gevormd door een computer die op een onzichtbare plaats kan worden gemonteerd. Deze computer wordt gekoppeld aan één TFT-scherm (7 inch). Het systeem is te bedienen via het touchscreen-scherm, maar er kunnen ook een muis, toestenbord of afstandsbediening worden gekoppeld.
 
Internetten in de auto
Het systeem biedt vele mogelijkheden. Er kan een navigatieprogramma worden geïnstalleerd, waardoor het losse scherm en de computer daarvan overbodig worden. Ook een achteruitrijcamera kan worden aangesloten op Motis. Verder leent het systeem - dat draait onder Windows XP - zich voor het afspelen van MP3-bestanden, DVD´s, videobestanden en andere audio/video-bestanden. Hierdoor maakt Motis het gebruik van de losse DVD-speler, Playstation, het scherm voor de achteruitrijcamera en navigatiesysteem in één keer overbodig. Tot slot kan er via GPRS of UMTS met Motis op internet worden gekeken. Motis is een oplossing voor een compleet rijdend kantoor.
 
Prijs
Het standaard Motis pakket bestaat uit de PC, een touchscreen-scherm en alle benodigde bekabeling. De kosten bedragen € 2.250,- en dat is veel minder dan alle apparaten los aan te schaffen. Bovendien bespaar je veel ruimte, losse kabels en diverse schermpjes.

Gerelateerde artikelen

Brabus 900 One of Ten: G65 brult het uit met 900 pk

Autonieuws
Brabus 900 One of Ten
> Artikel lezen

McLaren 675LT GT3: racewaardig afscheid?

Autonieuws
McLaren 675LT GT3
> Artikel lezen

Zeldzame Ferrari F12tdf verbrandt tot hoopje as

Autonieuws
F12 TDF
> Artikel lezen

Seat prijst Arona vanaf € 22.290,-

Autonieuws
> Artikel lezen

Game-review | Project Cars 2 is nog niet klaar voor concurrentiestrijd

Autonieuws
Review: Project Cars 2 is nog niet klaar voor concurrentiestrijd
> Artikel lezen

Scheuren in de ultieme McLaren in GTS

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.