Automultimedia

Nieuwe autoradio´s in de Sony Xplod-serie

Vandaag voegt Sony een nieuw designconcepten toe aan zijn succesvolle Xplod-serie, de GT-serie. Sony speelt hiermee in op de vraag naar stijlvolle autoradio´s geschikt voor alle afspeelformaten.

De producten zijn fraai vormgegeven en ontworpen voor een veilige bediening. De belangrijkste functies kunnen snel en eenvoudig worden opgeroepen via een handige draaiknop. Dit intuïtieve bedieningselement zorgt voor een betere verkeersveiligheid doordat bestuurders hun blik op de weg kunnen houden.
 
AUX-ingang
De AUX-ingang aan de voorzijde van de nieuwe modellen is compatibel met alle populaire audiospelers, waardoor muziek op een HDD-speler, MP3-speler of vanaf CD kan worden weergeven via het speakersysteem van de auto.
 
Drive-S
Alle producten in deze serie zijn voorzien van Drive-S, een door Sony ontwikkelde "fine fidelity" audioprocessor die garant staat voor de best mogelijke weergavekwaliteit.
 
Twee modellen
De GT-serie omvat twee producten, de GT200 en GT300. Beide modellen bieden Tri-Codec ondersteuning (MP3, WMA en Atrac CD) plus EQ3, dat met één druk op de knop toegang biedt tot een 3-bands equalizer. De GT300 is voorzien van de BBE MP High Definition Sound Enhancer die de weergave van MP3-, Atrac- en WMA-tracks verbetert. De GT200 kost € 139,- en voor de GT300 moet € 179,- worden betaald.

Gerelateerde artikelen

De nieuwe Peugeot 508: vijfdeurs coupé

Autonieuws
De nieuwe Peugeot 508: alle details
> Artikel lezen

Alles wat je wilt weten over de nieuwe Volvo V60

Autonieuws
> Artikel lezen

Geen ST, wel beresterk diesel voor 'Nederlandse' Ford Edge

Autonieuws
> Artikel lezen

Dat werd tijd: BMW i8 Roadster en vernieuwde i8

Autonieuws
Dat werd tijd: BMW i8 Roadster en vernieuwde i8
> Artikel lezen

Zelfstandig Cupra geeft meteen gas met 4 auto's

Autonieuws
Zelfstandig Cupra geeft meteen gas met 4 auto's
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.