Automultimedia

Nieuw basismodel: Navman iCN320

Navman komt met een nieuw instapmodel. De iCN320 is het nieuwste model van Navman en duikt onder de 350 euro grens. Daarmee heeft Navman een voordelig all-in-systeem in haar assortiment.

De Navman iCN320 wordt gekenmerkt door een simpele bediening. Het enige dat u hoeft te doen is het systeem aan zetten, de antenne uit klappen en de bestemming in te voeren. Op basis van een stadsnaam, postcode, straat, kruispunt, huisnummer of POI-adres is een bestemming te kiezen. Met behulp van visualisaties op het kleurenscherm en gesproken instructies wordt de genavigeerd.
 
Specificaties
Het kleurenscherm is volgens Navman zeer duidelijk en helder. Het scherm is 2,8 inch groot en heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. De ingebouwde accu kan 2 uur lang zorgen voor voldoende stroom. De bijgeleverde 12V-autolader kan ten allen tijde het systeem in werking houden. Standaard wordt het systeem geleverd met een MMC-kaartje waarop de Benelux-route staat geinstalleerd. Uiteraard zijn er ook kaarten voor heel Europa. De Navman iCN320 is leverbaar voor € 349,-.

Gerelateerde artikelen

Paus krijgt Lamborghini cadeau en wijst 'm af

Autonieuws
> Artikel lezen

Voilà, dit is de nieuwe Tesla Roadster!

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche Boxster-toetje in aantocht: de 718 Spyder

Spyshots
> Artikel lezen

Eerlijk vraagprijs? Weet het met AutoScout24 PrijsCheck

Autonieuws
Eerlijk vraagprijs? Weet het met AutoScout24 PrijsCheck
> Artikel lezen

Aston Martin Valkyrie ook als allesovertreffende AMR Pro

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.