Automultimedia

GPS navigatie en Pocket PC in één

Navman Benelux komt met de nieuwe PiN 570. De PiN 570 is een compacte combinatie van een Pocket PC en een navigatiesysteem. Navman levert het systeem voor € 429,-.

Er zijn vele pakketten leverbaar waarmee je je PDA simpelweg om kunt bouwen tot een navigatiesysteem. Even de software installeren, de GPS-ontvanger configureren en klaar. Helaas gaat het lang niet altijd zo simpel. Bij de Navman PiN 570 zijn die problemen in ieder geval verleden tijd. Alle software is voorgeïnstalleerd en de de GPS-ontvanger is ingebouwd.
 
Navigeren
Met een simpele druk op de knop opent het navigatieprogramma. Het touchscreen-display zorgt voor een gemakkelijke invoer van de route. Er kan gekozen worden voor een adres, een voorkeursbestemming, recente bestemming, dichtstbijzijnde POI of direct vanuit het adresboek. Omdat de PiN 570 ook een Pocket PC is staat er ook Pocket Outlook op. Het adressenbestand in Outlook kan simpel geselecteerd worden om te navigeren.
 
Weergave
Wanneer de route is ingegeven kan die worden bekeken op diverse manieren. Zo kan er worden gekozen voor een 2D- of 3D-weergave en kun je ervoor kiezen om wel of geen POI´s weer te geven. Het is zelfs mogelijk om een signaal te krijgen wanneer je een bepaalde POI nadert.
 
Prijs
Het pakket van de Navman PiN 570 bestaat uit het systeem, een SD-kaartje (Benelux), houder, 12V-laadsnoer en een opbergbox. Navman gaat uit van een adviesprijs van € 429,-.

Gerelateerde artikelen

Alles wat je wilt weten over de nieuwe Volvo V60

Autonieuws
> Artikel lezen

De nieuwe Peugeot 508: vijfdeurs coupé

Autonieuws
De nieuwe Peugeot 508: alle details
> Artikel lezen

Zelfstandig Cupra geeft meteen gas met 4 auto's

Autonieuws
Zelfstandig Cupra geeft meteen gas met 4 auto's
> Artikel lezen

Dat werd tijd: BMW i8 Roadster en vernieuwde i8

Autonieuws
Dat werd tijd: BMW i8 Roadster en vernieuwde i8
> Artikel lezen

Geen ST, wel beresterk diesel voor 'Nederlandse' Ford Edge

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.