Automultimedia

Clarion autoradio met touchscreen display

De wereld van de gadgets staat niet stil en vertaalt zich ook door tot de autoradio. Clarion presenteert een radio/CD-speler met touchscreen display en een interne harde schijf.

Een touchscreen-scherm is niet uniek. Het wordt gebruikt bij dubbel-DIN systemen en navigatiesystemen zoals de TomTom Go. Wel uniek is het touchscreen-scherm zoals Clarion dat heeft toegepast. Het slechts 4 inch grote scherm vervangt het gewone scherm van de 1 DIN-formaat autoradio. Het grote voordeel is dat de vele knopjes kunnen worden vervangen door simpelweg het schermpje. Bovendien kunnen de knoppen per menu veranderen en dat versimpelt de menustructuur. Clarion noemt de techniek Active MatriX touch-screen.
 
728 achtergrondkleuren
Naast het mooie kleurenscherm heeft de Clarion DXZ958RMC een mooie uitstraling door z´n aluminium afgewerkte frontje. Om de radio perfect in het interieur van je auto te integreren is er keuze uit maar liefst 728 verschillende achtergrondkleuren van het scherm. Als je dan nog niet de juiste kleur kunt vinden...
 
Interne harde schijf
Het revolutionaire scherm is niet de enige noviteit in deze nieuwe Clarion autoradio. Zo is er ook een harde schijf ingebouwd. Hierop is plaats om zes volledige CD´s te laden en willekeurig af te spelen. De interne versterker wekt 4 x 45 watt vermogen op. De autoradio heeft bovendien de functie op MP3 en WMA bestanden af te spelen. Als klap op de vuurpijl kan er ook een iPod op worden aangesloten.

Gerelateerde artikelen

Zou jij 160 mille voor deze Porsche Macan betalen?

Autonieuws
> Artikel lezen

Voormalig topman Lamborghini stapt over naar Bugatti

Autonieuws
Voormalig topman Lamborghini stapt over naar Bugatti
> Artikel lezen

Onthulling definitieve Hennessey Venom F5 (465 km/h) nabij

Autonieuws
> Artikel lezen

Alles over de nieuwe Audi A7 Sportback

Autonieuws
De nieuwe Audi A7 Sportback
> Artikel lezen

Snelheidsboetes 2018: zint eer gij begint (met gassen)

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.