Automultimedia

TomTom Go met Bluetooth carkit

TomTom heeft haar populaire navigatiesysteem verder ontwikkeld. De TomTom Go 500 en 700 zijn nu voorzien van de mogelijkheid om via Bluetooth verbinding te maken en de Go als carkit te gebruiken.

TomTom heeft veel succes geboekt met de Go. Het compacte all-in-one navigatiesysteem is gebruiksvriendelijk en betaalbaar. Er zijn sinds kort extra diensten en mogelijkheden voor de Go. Zo zijn de Go 500 en 700 uitgerust met een Bluetooth verbinding. Daarmee kun je met je mobiele telefoon verbinding maken met de TomTom Go. Deze kan dan als carkit functioneren.
 
Afstandsbediening
Verder heeft TomTom de bedieningsmogelijkheden uitgebreid. De Go 700 wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee het apparaat bediend kan worden. Hierdoor kan de Go op een plaats worden gezet waar deze minder gemakkelijk bereikbaar is om met de hand te bedienen.
 
TomTom PLUS
Naast deze twee nieuwe opties biedt TomTom een compleet pakket aan nieuwe informatie. TomTom PLUS geeft je toegang tot heel veel informatie. Simpelweg via je mobiele telefoon (GPRS-verbinding) die in verbinding staat met de TomTom GO (Bluetooth). Zo kun je het weer en de verkeersinformatie opvragen. Door te weten waar de files staan kan de Go daaromheen navigeren. Ook kan de flitsinformatie worden doorgegeven en wordt je daarvoor gewaarschuwd. Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden zoals de vele Points of Interest in de vorm van restaurants, tankstations, hotels en parkeerplaatsen.

Gerelateerde artikelen

Ford GT '67 Heritage Edition is in een overwinningsroes

Autonieuws
> Artikel lezen

Tada! Onverwachte gezinsuitbreiding voor Aston Martin Zagato

Autonieuws
Tada! Onverwachte gezinsuitbreiding voor Aston Martin Zagato
> Artikel lezen

Driemaal scheepsrecht voor Honda Insight?

Spyshots
> Artikel lezen

TT Isle of Man krijgt eigen racegame

Autonieuws
TT Isle of Men krijgt eigen racegame
> Artikel lezen

Lak op deze Porsche 911 duurder dan snelste Cayman

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.