Automultimedia

Mobiele harde schijf: Target Xtream

Target Automotive presenteert de Target Xtream. Deze mobiele harde schijf biedt ruimte aan MP3-, video- en fotobestanden en kan worden aangesloten in de auto of thuis. Erg handig!

Target Automotive heeft per direct de TargetXtream in Nederland op de markt gebracht, een uniek en nieuw systeem dat zich onderscheidt door onbeperkt kijk- en luisterplezier. Met deze multimedia drive heeft iedereen zijn of haar eigen digitale muziek-, foto- en filmcollecties altijd binnen handbereik. In de auto, thuis, op kantoor en op vakantie!
 
Diverse bestanden
De unieke TargetXtream is voorbereid op het afspelen van allerlei bestanden en bestandsformaten: muziek (MPEG-3, WMA, WAV en OGG), foto’s (JPEG), films (MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, AVI, DIVX 3.11/4.11/5.11 en XVID) en alle soorten databestanden. En dat terwijl de TargetXtream slechts 13,5 x 7,5 x 2 centimeter groot is.
 
Docking station
Speciaal voor het gebruik van de TargetXtream in de auto heeft Target Automotive een docking station ontwikkeld. Die wordt in de auto gemonteerd en aangesloten op het audio-/videosysteem of bijvoorbeeld een vast in de auto gemonteerd navigatiesysteem. Door gebruik te maken van het docking station is de TargetXTream in een handomdraai tussen de auto en de thuisinstallatie uit te wisselen. De TargetXTream is natuurlijk ook te gebruiken in een hotel of op de camping, zolang er maar een monitor aanwezig is.
 
40 of 80 GB
Via de ingebouwde USB 2.0-aansluiting kunnen alle favoriete films en muziek vanaf de computer naar de harde schijf van de TargetXtream worden gekopieerd. Het systeem biedt met een harddisk capaciteit van 40 GB ruimte aan een digitale muziekcollectie van 10.000 nummers of 50 films. Op termijn wordt de TargetXtream eveneens leverbaar met een 80 GB harddisk.
 
Afstandsbediening
Voor de bediening van de TargetXtream en het navigeren door de bestanden levert Target Automotive het systeem standaard met een afstandsbediening. De TargetXtream is eenvoudig in het gebruik en de bediening van het systeem is te vergelijken met die van een navigatiesysteem. De TargetXtream is leverbaar voor € 499,-.

Gerelateerde artikelen

Mercedes-Maybach Vision 6 nog adembenemender zonder dak

Autonieuws
Mercedes-Maybach Vision 6 nog adembenemender zonder dak
> Artikel lezen

Heeft Continental het wiel van de toekomst bedacht?

Autonieuws
Continental ontwikkelt
> Artikel lezen

BMW: 'Concept Z4 staat dichtbij productiemodel'

Autonieuws
BMW: 'Concept Z4 staat dichtbij productiemodel'
> Artikel lezen

Dat was het: het afscheid van de Dodge Viper is officieel

Autonieuws
Dat was het: het afscheid van de Dodge Viper is officieel
> Artikel lezen

Op de valreep: beeldschone Aventador SV in goud-zwarte outfit

Autonieuws
Lambo
> Artikel lezen

Abt geeft Audi SQ5 flinke pk-injectie

Autonieuws
SQ5
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.