Automultimedia

Spotify geïntegreerd in BMW's en MINI's

Tijdens het rijden je eigen muziek luisteren, het kan steeds vaker. Via Bluetooth of USB-aansluitingen kunnen mobiele telefoons worden gekoppeld om de muziek af te spelen. BMW en MINI gaan een stap verder.

In samenwerking met de streamingdienst Spotify kunnen toekomstige BMW- en MINI-rijders door middel van een geïntegreerde applicatie muziek luisteren via deze muziekaanbieder. Indien zij hun smartphone hebben gekoppeld, vooralsnog alleen mogelijk in combinatie met een iPhone, is de bibliotheek toegankelijk via het display. De app is opnieuw vormgegeven voor een goede integratie met de besturingssystemen van de fabrikant. Dat betekent ook dat het kan worden bediend via BMW’s iDrive of aan de hand van de MINI Controller. Handig dus!

Samengesteld
Wie de app wil gebruiken moet wel muziek hebben staan in Spotify op zijn mobiele telefoon. Door deze aan te sluiten via USB of de telefoonhouder wordt alles opgehaald door het systeem van de auto waarna deze op het centrale display verschijnt. Bestuurders kunnen hun eigen bibliotheek openen en luisteren naar zelfgemaakte lijsten.

Gerelateerde artikelen

'Mid-cycle facelift' voor BMW 7-serie in aantocht

Spyshots
> Artikel lezen

Zowel Android Auto als Apple's Carplay in Audi’s

Automultimedia
Zowel Android Auto als Apple's Carplay in Audi’s
> Artikel lezen

BMW 2-serie Gran Coupé opent aanval op A3 en A-klasse Sedan

Spyshots
> Artikel lezen

Moderne MINI brengt ode aan vroegere 1275 GT

Autonieuws
> Artikel lezen

Pioneer levert Apple CarPlay voor iedereen

Automultimedia
Pioneer eerste multimedia-aanbieder met Apple CarPlay
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.