Automultimedia

VDO Dayton DCM 6500: Compact DVD-systeem

VDO Dayton heeft een monitor en DVD-speler gecombineerd in een compacte dakunit. De DCM 6500 ziet er mooi uit en speelt alle gangbare formaten discs af.

Het voordeel van het nieuwe VDO Dayton systeem is dat de DVD-speler en het schermpje zijn gecombineerd. De mooi ogende unit is aan het dak van bijna elke auto te monteren. Het schermpje (8 inch) klapt met een druk op de knop uit de unit. De disc kan aan de voorkant in de unit worden geschoven. Op het systeem zitten diverse knoppen voor de bediening. Om goed zicht te hebben op het scherm is het 30 graden te draaien.
 
Draadloze koptelefoons
De bediening werkt middels de genoemde knoppen of met een infraroodafstandsbediening. Wat ook via infrarood werkt is de geluidsoverdracht. Deze wordt via een IR-zender doorgezonden naar de optionele WH 5100 koptelefoon(s). Gewone koptelefoons zijn ook aan te sluiten. Aan de zijkanten van de DCM 6500 zijn twee uitgangen te vinden met aparte volumebediening.
 
TV-kijken?
Het systeem speelt niet alleen DVD´s af maar ook CD´s, MP3 cd´s of foto CD´s. Wie een spelcomputer of videocamera aan wil sluiten kan een beroep doen op de AV-ingang. Speciale interfaces kunnen de DCM 6500 ook koppelen aan een navigatiesysteem of bijvoorbeeld een TV 5100-televisie-ontvanger.

Gerelateerde artikelen

Volkswagen T-Cross eindelijk onderweg naar productie

Spyshots
> Artikel lezen

En het meest gegooglede automerk in 2017 is...

Autonieuws
En het meest gegooglede automerk in 2017 is...
> Artikel lezen

Pagani Huayra Lampo wil eigenlijk een klassieke Fiat zijn

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe 1.3-turbo voor Renault, Nissan en… Mercedes

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.