Automultimedia

Blaupunkt DVD-speler met touchscreen

Blaupunkt heeft een in-dash monitor ontwikkeld die kan worden geschakeld aan diverse andere systemen. Optionele navigatie, monitoren, een tv-tuner of een CD-wisselaar kan probleemloos worden aangesloten.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld concurrent Pioneer, levert Blaupunkt het systeem erg kaal op. Pioneer levert met de AVIC-X1R een compleet systeem dat is voorzien van een CD-speler, DVD-speler, MP3-speler, FM-tuner en navigatiesysteem. De Aspen IVDM 7003 van Blaupunkt herbergt standaard alleen een monitor en DVD-speler. Deze DVD-speler is niet alleen in staat om DVD´s af te spelen maar ook muziek CD´s, video CD´s en MP3 CD´s speelt het systeem af. De bediening van het systeem is ondergebracht in het standaard touch-screen display. Het scherm is 7 inch groot en heeft een 16:9 verhouding.
 
Uit te breiden
Voor wie meer wil is aangewezen op accessoires. Het voordeel hiervan is dat je niet betaald voor zaken die je ook niet gebruikt. Het nadeel is dat het wel weer een plekje moet krijgen in de auto. Een Blaupunkt navigatiesysteem is aan te sluiten op de Aspen IVDM 7003. Verder is het mogelijk een CD-wisselaar, TV-tuner of carkit op het systeem aan te sluiten. Om er een complete bioscoop van te maken zijn er nog aansluitingen vrij om drie monitoren op aan te sluiten. De schermpjes kunnen overal in de auto bevestigd worden.

Gerelateerde artikelen

Tips hoe veilig te rijden op sneeuw en ijs

Autonieuws
4. Zinloos uitlaatgeweld
> Artikel lezen

Binnen spieken bij de nieuwe Porsche 911

Spyshots
> Artikel lezen

Prijskaartjes voor nieuwe Subaru XV

Autonieuws
> Artikel lezen

Maccen met de nieuwe Ford Focus Wagon

Spyshots
> Artikel lezen

Daags oude Pagani Zonda Riviera zoekt een baas

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.