Automultimedia

Centurion DVD, CD en MP3-player op DIN-formaat

Centurion heeft een nieuwe multi-player opgenomen in haar programma. De CENDVDLFM speelt zowel CD´s, MP3´s alsook DVD´s af. Als optie kunnen TFT-schermpjes worden gekoppeld.

De CENDVDLFM is een multi-player op 1 DIN-formaat. Deze kan gemakkelijk gemonteerd worden in praktisch iedere auto. De speler heeft een blauw verlicht display welke open te klappen is om een CD/DVD in te laden. Het frontje is tevens afneembaar om diefstal te voorkomen.
 
Compacte all-in-one-speler
Het mooie aan de CENDVDLFM is dat de speler zowel CD, MP3´s alsook DVD´s af kan spelen. Hierdoor zijn enorme hoeveelheden MP3´s op een DVD te branden maar kunnen er ook films op afgespeeld worden. Aan de zijkant van de speler zit een output om TFT-schermpjes op aan te sluiten waarop de film dan te zien is. Voor voldoende volume en een goed geluid is een 40 watt versterker aanwezig. Met een infraroodafstandsbediening is de speler te bedienen, ook voor de passagiers achterin.
 
Wisselaar
Ook nieuw van Centurion is de wisselaar (CENDVD6). Deze wisselaar biedt plaats aan DVD-, CD-, Video CD- en MP3-discs. Speciaal bijgeleverd beugels maken het mogelijk de wisselaar bijvoorbeeld onder de stoel of in de kofferbak te monteren en een afstandsbediening zorgt voor de bediening. Voor de wisselaar geldt ook dat deze gemakkelijk is aan te sluiten op TFT-schermpjes.
 
Prijs
De CENDVDLFM-speler wordt verkocht voor een adviesprijs van € 249,-. De CENDVD6-wisselaar wordt verkocht voor een prijs van € 449,-.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Peugeot 508 lijkt in niets op voorganger

Autonieuws
> Artikel lezen

Nog een ronde voor Mitsubishi Outlander PHEV

Autonieuws
> Artikel lezen

Alles wat je wilt weten over de nieuwe Volvo V60

Autonieuws
> Artikel lezen

Eerste model van opzichzelfstaand Cupra is ontketend

Autonieuws
> Artikel lezen

Officieel: Ferrari 488 Pista toch niet sneller dan LaFerrari

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.