Automultimedia

Portable twin-display DVD-speler

Portable DVD-spelers zijn er in diverse uitvoeringen. Centurion komt met een twin-display DVD-speler in een draagkoffer. Twee infrarood koptelefoons worden bijgeleverd, een compleet systeem dus.

Centurion is al jaren marktleider op het gebied van portable in-car entertainment systemen in Groot-Brittannië. Centurion levert niet alleen aan de consument maar ook aan autofabrikanten en importeurs. Keuringen van dit soort bedrijven zijn vaak erg zwaar en dat is meteen een pluspunt voor de kwaliteit van de producten. 
 
Geleverd in draagkoffer

Dit jaar heeft Centurion de overstap gemaakt naar het vaste land van Europa en komen de producten ook hier op de markt. Een primeur is de portable twin-display DVD-speler: PROPP70DVD. Het product valt onder de Plug & Play Blue lijn en is zeer compleet. Het geheel wordt geleverd in een draagkoffer waardoor je de speler overal mee naar toe kunt nemen in niet in hoeft te bouwen.
 
Uitgebreide mogelijkheden
De DVD-speler is compatible met CD, CD-R, DVD, VCD, S-VCD en MP3 discs. De DVD-speler beschikt over een van infrarood voorziene afstandsbediening, een laatste scène geheugenfunctie en elektronische shockpreventie. De LCD-displays (7 inch), bieden 16:9 en 4:3 beeld met een 130-graden kijkhoek. De LCD-displays zijn eenvoudig te bevestigen aan de hoofdsteunen en zijn uitgerust met geïntegreerde speakers, on-display bediening en koptelefoonpunten. De PROPP70DVD wordt standaard geleverd met twee uitvouwbare koptelefoons voorzien van onafhankelijk volume controle.

Plug & Play
De PROPP70DVD is eenvoudig in gebruik. Het betreft een Plug & Play systeem dat zijn voeding ontvangt via de autoaansteker ingang. De draagkoffer kan worden gebruikt als een in-car montage systeem, maar ook als losse de unit onder de passagiersstoel. Met het systeem ben je zeer flexibel. De consumentenadviesprijs bedraagt € 749,-. Meer informatie over de producten van Centurion is te vinden op de Engelse website: www.ceplc.net.

Gerelateerde artikelen

Dit is de nieuwe smartphone van Porsche Design

Lifestyle & design
Dit is de nieuwe smartphone van Porsche Design
> Artikel lezen

Lamborghini Aventador S Roadster scheurt in speciale uitvoering naar Japan

Autonieuws
Lamborghini
> Artikel lezen

Betrouwbaarheidtest: Suzuki scoort, Peugeot valt door de mand

Autonieuws
Betrouwbaarheid
> Artikel lezen

Prachtig: de Aston Martin Vanquish Zagato Shooting Brake

Autonieuws
Shooting Brake
> Artikel lezen

Brute Jaguar XE SV Project 8 jaagt over de Nordschleife

Autonieuws
Jaguar XE Project 8
> Artikel lezen

Porsche verrast met introductie lichtgewicht 911 Carrera T

Autonieuws
Porsche verrast met introductie lichtgewicht 911 Carrera T
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.