Automultimedia

Visteon portable/dockable mediaspeler

Een portable mediaspeler en een in-car-entertainment systeem in één. Dat is kort gezegd de het portable/dockable Visteon systeem dat geschikt is voor gebruik in de auto maar ook daarbuiten.

Visteon is één van de grootste toeleveranciers ter wereld aan de automobiel industrie. Sedert jaar en dag rijden miljoenen mensen in nieuwe auto’s uitgerust met Visteon producten zonder dat ze dit beseffen. Daar komt nu verandering in omdat Viseton de ervaring en expertise waarmee deze producten zijn ontwikkeld onder haar eigen merk op de markt heeft gebracht.
 
Docking station
Het systeem bestaat uit een dakgemonteerde docking station. Dit is als het ware het basisstation dat aan het plafond gemonteerd wordt. In dit docking station klikt u eenvoudig de lichtgewicht dockable mediaspeler vast. Deze chique vormgegeven mediaspeler van laptop formaat past precies in het docking station. Het 3-punts vergrendelingsmechanisme van het docking station zorgt ervoor dat de mediaspeler veilig op zijn plaats blijft zitten. Onderweg kunnen de passagiers op de achterbank dan ongestoord genieten van hun favoriete film of leuke foto’s bekijken op het van 26 cm grote (10,2”) kleurenscherm.
Veel mogelijkheden
Draadloze koptelefoons (optioneel) en een infrarode afstandsbediening zorgen ervoor dat de bestuurder niet afgeleid wordt. Ook niet wanneer er extra AV apparatuur aangesloten wordt, zoals bijvoorbeeld een (digitale) TV tuner, een spelcomputer of wanneer de overige passagiers willen luisteren naar net die muziek waar de bestuurder niet voor in de stemming is.
 
Zowel voor in als buiten de auto
Tijdens het gebruik in de auto wordt de mediaspeler automatisch opgeladen, zodat u op de plaats van bestemming buiten de auto gewoon verder kunt kijken of luisteren, ook wanneer er geen stroompunt in de buurt is. U klikt de mediaspeler uit het basisstation, het beeld draait automatisch 180° en de speler gaat gewoon verder waar hij gebleven is. Doordat u de mediaspeler zo makkelijk mee kunt nemen uit de auto, wordt ook diefstal voorkomen. Verwachte consumentenprijs incl. BTW en inbouw € 1.695,- (€ 1.499,- exclusief inbouw).

Gerelateerde artikelen

Dat was het: het afscheid van de Dodge Viper is officieel

Autonieuws
Dat was het: het afscheid van de Dodge Viper is officieel
> Artikel lezen

Op de valreep: beeldschone Aventador SV in goud-zwarte outfit

Autonieuws
Lambo
> Artikel lezen

Perfecte en enige straatlegale BMW M1 op Pebble Beach

Autonieuws
Perfecte en enige straatlegale BMW M1 op Pebble Beach
> Artikel lezen

Heeft Continental het wiel van de toekomst bedacht?

Autonieuws
Continental ontwikkelt
> Artikel lezen

Abt geeft Audi SQ5 flinke pk-injectie

Autonieuws
SQ5
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.