Automultimedia

Pioneer lanceert twee nieuwe mediaontvangers

Heette het vroeger nog gewoon autoradio, tegenwoordig heb je een mediaontvanger in je dashboard gemonteerd. Pioneer lanceert twee nieuwe exemplaren die van bijna elke aansluitmogelijkheid zijn voorzien.

De Pioneer MVH-350BT en MVH-150UI laten duidelijk zien wat de trend is van audio in de auto. De CD-speler heeft namelijk moeten wijken voor mobiele connectiviteit. Tegenwoordig hebben we allerlei losse muziekhouders, van telefoon tot MP3-speler en USB-stick. Deze nieuwe enkele DIN-systemen kunnen al deze verbindingen maken. Aan de voorzijde zijn ze voorzien van een USB-poort en via aansluitkabels kan zowel de iPod, iPhone alsook een Android-toestel verbonden worden. Mocht jouw apparaat niet in dit rijtje staan, dan biedt de aux-ingang altijd nog soelaas. Heb je toch liever dat iemand anders de muziek voor je uitzoekt? Dan is altijd nog de oude vertrouwde radiotuner aanwezig.

Bluetooth
Bovenop deze features beschikt de MVH-350BT ook over een Parrot Bluetooth-module die draadloze verbinding met de audioset mogelijk maakt. Er kan natuurlijk gebeld maar ook afgespeeld worden vanaf de mobiele telefoon. Een microfoon en afstandbediening voor op het stuur worden standaard meegeleverd.

Audio
Om de geluidskwaliteit te waarborgen zijn beide systemen voorzien van een MOSFET 4x50W versterker, Advanced Sound Retriever waarmee muzikale details hersteld worden, subwoofer-uitgang en een grafische equalizer. De MVH-150UI krijgt een adviesprijs van € 79,- , voor de MVH-350BT moet € 129,- worden neergeteld.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Citroën C3 Picasso is half-Duits

Spyshots
> Artikel lezen

Deze Bentley's misstaan niet ín je huiskamer

Lifestyle & design
Deze Bentley's misstaan niet ín je huiskamer
> Artikel lezen

'Automotoren zullen weer groter worden'

Autonieuws
Automotoren zullen weer groter worden
> Artikel lezen

Deze poses van de Bugatti Chiron zag je nog niet eerder

Autonieuws
> Artikel lezen

Dit is de nieuwe winterslee van Jon Olsson

Tuning & styling
Dit is de nieuwe winterslee van Jon Olsson
> Artikel lezen

G-Power bemoeit zich met BMW M2

Tuning & styling
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.