Automultimedia

Nieuwe TomTom speciaal voor BMW

Een los navigatiesysteem is natuurlijk leuk en aardig, maar in je premium BMW wil je natuurlijk iets beters. TomTom speelt daar nu op in met een speciaal voor bestaande BMW’s ontwikkeld navigatiesysteem.

We kunnen het ons heel goed voorstellen. Je hebt een BMW 1-serie, 3-serie, X1 of X3 gekocht en destijds ervoor gekozen om dat dure navigatiepakket maar niet aan te vinken. ‘Dat heb ik toch niet nodig?’ Toch zijn er ongetwijfeld velen die achteraf spijt hebben, zo’n losse unit aan je raam is immers geen stilistische toevoeging aan je mooie dashboard.

Go Live
TomTom heeft daar nu een oplossing voor. In samenwerking met BMW is er een houder ontwikkeld die past op de plek waar normaliter de ingebouwde navigatie gemonteerd zou zijn. Het Go Live-systeem wordt bovendien automatisch gekoppeld aan de elektronica van de auto. Dit betekent dat de navigatie-instructies over de speakers te horen zijn en daarbij automatisch de muziek tijdelijk dimmen. Het systeem zelf is voorzien van een 5 inch touchscreen en kopers krijgen gratis een jaar de beschikking over Live-diensten als HD Traffic en Search & Go. Voor aanschaf en installatie van het nieuwe systeem kunnen BMW-rijders terecht bij hun BMW-dealer, prijzen zijn nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Bijna M2-prestaties voor BMW M140i en M240i

Autonieuws
Bijna M2-prestaties voor BMW M140i en M240i
> Artikel lezen

E30 M3 te gewoontjes? Koop deze Alpina C1 2.3

Autonieuws
1983 BMW M3 C1 2.3
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.