Automultimedia

Nieuwe TomTom speciaal voor BMW

Een los navigatiesysteem is natuurlijk leuk en aardig, maar in je premium BMW wil je natuurlijk iets beters. TomTom speelt daar nu op in met een speciaal voor bestaande BMW’s ontwikkeld navigatiesysteem.

We kunnen het ons heel goed voorstellen. Je hebt een BMW 1-serie, 3-serie, X1 of X3 gekocht en destijds ervoor gekozen om dat dure navigatiepakket maar niet aan te vinken. ‘Dat heb ik toch niet nodig?’ Toch zijn er ongetwijfeld velen die achteraf spijt hebben, zo’n losse unit aan je raam is immers geen stilistische toevoeging aan je mooie dashboard.

Go Live
TomTom heeft daar nu een oplossing voor. In samenwerking met BMW is er een houder ontwikkeld die past op de plek waar normaliter de ingebouwde navigatie gemonteerd zou zijn. Het Go Live-systeem wordt bovendien automatisch gekoppeld aan de elektronica van de auto. Dit betekent dat de navigatie-instructies over de speakers te horen zijn en daarbij automatisch de muziek tijdelijk dimmen. Het systeem zelf is voorzien van een 5 inch touchscreen en kopers krijgen gratis een jaar de beschikking over Live-diensten als HD Traffic en Search & Go. Voor aanschaf en installatie van het nieuwe systeem kunnen BMW-rijders terecht bij hun BMW-dealer, prijzen zijn nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Dinsdag dilemma: gefacelifte of nieuwe BMW 1-serie?

Spyshots
> Artikel lezen

Nieuwe BMW X3 schittert in camouflagepak

Spyshots
Nieuwe BMW X3 schittert in camouflagepak
> Artikel lezen

Van sportief tot plug-in hybrid: BMW geeft nieuwe X3 een keur aan karakters

Spyshots
Van sportief tot plug-in hybrid: BMW geeft nieuwe X3 een keur aan karakters
> Artikel lezen

Alpina B3/B4 S BiTurbo sjezen M3/M4 voorbij

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.