Automultimedia

Draadloos navigatiesysteem via Bluetooth

Navigatie via een PDA of laptop wordt steeds populairder. Het grootste nadeel zijn alle kabels die over je dashboard lopen. Daar is nu een bluetooth-oplossing voor.

Een Bluetooth GPS-ontvanger van Belkin is volledig draadloos en niet veel groter dan een pakje sigaretten. De ontvanger zorgt voor de verbinding met de GPS-sattelieten en geeft deze signalen door aan je PDA of laptop. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je PDA of laptop van Bluetooth is voorzien.
Navigatiesoftware
Is dat het geval dan rest nog de installatie van de software die door Belkin meegeleverd wordt. Deze software zorgt ervoor dat je kunt navigeren op je PDA of laptop en kan in diverse weergaven de route tonen. Met behulp van pijlen en spraakbesturing wordt je snel naar je bestemming genavigeerd. Standaard wordt de software geleverd met kaarten van diverse Europese landen en wegen.
 
Meer functies
De Bluetooth GPS-ontvanger en de software van Belkin is niet alleen bruikbaar voor simpele navigatie. Zo is ook de route op te nemen, kun je zoeken op bijvoorbeeld een hotel of restaurant, wordt je gewezen op de maximum snelheid en kun je zelfs alle flitspalen downloaden en deze erin zetten.

Het product is leverbaar voor een adviesprijs van € 349,-.

Gerelateerde artikelen

TopCar vindt Lamborghini Urus niet extreem genoeg

Tuning & styling
> Artikel lezen

Wat als Ford zou terugkeren naar het DTM

Autonieuws
> Artikel lezen

Nederlandse Dakar-coureur schrijft autosporthistorie

Autonieuws
Nederlandse Dakar-coureur schrijft autosporthistorie
> Artikel lezen

Gefacelifte Skoda Fabia in aantocht

Autonieuws
> Artikel lezen

Semi-compacte GLB de zoveelste SUV van Mercedes

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.