Automultimedia

Dubbel DIN is in bij Pioneer

Geintegreerde, uitgebreide multimediasystemen in de auto worden steeds meer gemeengoed. Maar de markt voor achteraf ingebouwde audio/videoapparatuur is volgens Pioneer nog lang niet dood. Zij breiden hun aanbod hierin nog maar eens uit met vijf multimediareceivers, allen in dubbel DIN formaat.

De nieuwe multimediareceivers van Pioneer zijn naar eigen zeggen echte alles-in-een toestellen; ze bevatten niet alleen de meest uiteenlopende multimediafeatures, maar ook entertainmentfuncties, optionele navigatiemogelijkheden en uitgebreide aansluitingsmogelijkheden voor smartphones en andere persoonlijke apparaten. De AVH-8400BT, AVH-4400BT, AVH-3400DVD, AVH-2400BT en AVH-1400DVD beschikken bovendien over touchscreens van 5.8 tot 7 inch, een eenvoudige gebruikersinterface en Bluetooth-connectiviteit. Het meest compleet is de AVH-8400BT, die voegt hier nog het zogeheten Mixtrax en de Advanced App Mode aan toe.

Mixtrax
Mixtrax is een technologie van Pioneer die de muziekbibliotheek van de luisteraar omzet naar een non-stop playlist. Persoonlijke wensen kunnen worden aangepast en voorzien worden van een hele reeks effecten uit de dj scene. De muziekdata kan vanaf verschillende bronnen komen, waaronder iPod, iPhone of USB-toestel, welke vervolgens de tracks afspeelt in combinatie met extra overgangen en effecten. In het kort komt het erop neer dat de gebruiker in de auto kan genieten van naadloos in elkaar overvloeiende non-stop mixes, waarbij de album art dansend op de beat wordt weergegeven.

Advanced App Mode
Advanced App Mode (AAM) is een variant op Pioneer’s eigen AppRadio en biedt toegang tot streaming videocontent op een compatible iPhone 4/4S of iPod Touch (4e generatie) van YouTube en andere specifieke applicaties. Bovendien biedt AMM de gebruiker toegang tot diens contacten, agenda, notities, etc.

Prijzen
De AVH-8400BT, de AVH-4400BT, de AVH-3400DVD, de AVH-2400BT en de AVH-1400DVD multimediaplayers van Pioneer zijn vanaf maart verkrijgbaar. Prijzen starten bij 369 euro tot 649 euro voor het topmodel.

Gerelateerde artikelen

Scheuren in de ultieme McLaren in GTS

Autonieuws
> Artikel lezen

Brabus 900 One of Ten: G65 brult het uit met 900 pk

Autonieuws
Brabus 900 One of Ten
> Artikel lezen

Game-review | Project Cars 2 is nog niet klaar voor concurrentiestrijd

Autonieuws
Review: Project Cars 2 is nog niet klaar voor concurrentiestrijd
> Artikel lezen

McLaren 675LT GT3: racewaardig afscheid?

Autonieuws
McLaren 675LT GT3
> Artikel lezen

Zeldzame Ferrari F12tdf verbrandt tot hoopje as

Autonieuws
F12 TDF
> Artikel lezen

Seat prijst Arona vanaf € 22.290,-

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.