Automultimedia

Dubbel DIN is in bij Pioneer

Geintegreerde, uitgebreide multimediasystemen in de auto worden steeds meer gemeengoed. Maar de markt voor achteraf ingebouwde audio/videoapparatuur is volgens Pioneer nog lang niet dood. Zij breiden hun aanbod hierin nog maar eens uit met vijf multimediareceivers, allen in dubbel DIN formaat.

De nieuwe multimediareceivers van Pioneer zijn naar eigen zeggen echte alles-in-een toestellen; ze bevatten niet alleen de meest uiteenlopende multimediafeatures, maar ook entertainmentfuncties, optionele navigatiemogelijkheden en uitgebreide aansluitingsmogelijkheden voor smartphones en andere persoonlijke apparaten. De AVH-8400BT, AVH-4400BT, AVH-3400DVD, AVH-2400BT en AVH-1400DVD beschikken bovendien over touchscreens van 5.8 tot 7 inch, een eenvoudige gebruikersinterface en Bluetooth-connectiviteit. Het meest compleet is de AVH-8400BT, die voegt hier nog het zogeheten Mixtrax en de Advanced App Mode aan toe.

Mixtrax
Mixtrax is een technologie van Pioneer die de muziekbibliotheek van de luisteraar omzet naar een non-stop playlist. Persoonlijke wensen kunnen worden aangepast en voorzien worden van een hele reeks effecten uit de dj scene. De muziekdata kan vanaf verschillende bronnen komen, waaronder iPod, iPhone of USB-toestel, welke vervolgens de tracks afspeelt in combinatie met extra overgangen en effecten. In het kort komt het erop neer dat de gebruiker in de auto kan genieten van naadloos in elkaar overvloeiende non-stop mixes, waarbij de album art dansend op de beat wordt weergegeven.

Advanced App Mode
Advanced App Mode (AAM) is een variant op Pioneer’s eigen AppRadio en biedt toegang tot streaming videocontent op een compatible iPhone 4/4S of iPod Touch (4e generatie) van YouTube en andere specifieke applicaties. Bovendien biedt AMM de gebruiker toegang tot diens contacten, agenda, notities, etc.

Prijzen
De AVH-8400BT, de AVH-4400BT, de AVH-3400DVD, de AVH-2400BT en de AVH-1400DVD multimediaplayers van Pioneer zijn vanaf maart verkrijgbaar. Prijzen starten bij 369 euro tot 649 euro voor het topmodel.

Gerelateerde artikelen

Goedmakertje: BMW M4 Cabrio 30 Jahre Edition

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Peugeot 508 met de billen bloot

Autonieuws
> Artikel lezen

Rolls-Royce Cullinan spart met de 'ondergeschikte' concurrentie

Spyshots
> Artikel lezen

Opnieuw gespot: de Mercedes-AMG GT4 die niet zo kan heten

Spyshots
Opnieuw gespot: de Mercedes-AMG GT4 die niet zo kan heten
> Artikel lezen

Niet Speciale, niet GTO, maar Ferrari 488 Pista!

Autonieuws
> Artikel lezen

Een Tesla Roadster reserveren, het kan. Maar wie durft?

Autonieuws
Een Tesla Roadster reserveren, het kan. Maar wie durft?
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.