Automultimedia

Navigon lanceert 92-serie

Draagbare navigatiesystemen zijn nog altijd mateloos populair, ondanks de toename van af fabriek geïntegreerde systemen in auto’s. Navigon, dat onderdeel is van navigatiegigant Garmin, lanceert daarom nu drie nieuwe modellen van de 92-serie.

De Navigon 92 Plus, Premium en Premium Live vormen de topmodellen binnen het programma van Navigon en zijn uitgerust met de nieuwe NAVIGON Flow-interface dat volgens de maker nog gebruiksvriendelijker is. Alle toestellen zijn voorzien van een 5 inch scherm met stevig glas zodat ze tegen een stootje kunnen en bevatten extra functies zoals Bluetooth en Navigon FreshMaps.

92 Plus
Het instapmodel van de 92-serie is de Navigon 92 Plus. Dit apparaat heeft alle functies die nodig zijn voor handige en vooral veilige navigatie. Met behulp van een extra animatie toont de actieve rijstrookassistent de verandering van rijbaan, en dankzij Text-to-Speech worden straatnamen, afstanden en verkeersinformatie voorgelezen. De Navigon 92 Premium voegt daartoe de Bluetooth handsfreeset voor twee mobiele telefoons en onder meer functies als Navteq Traffic en Professionele spraakcontrole (versie 2.0). Bovendien is op dit model het Navigon FreshMaps abonnement voor twee jaar gratis beschikbaar.

92 Premium Live
Topper binnen de serie is de Navigon 92 Premium Live met ‘real time’ informatie, zes livediensten die 12 maanden lang kosteloos gebruikt kunnen worden. Live Traffic biedt vervolgens gebruikers uiteenlopende verkeersinformatie en op zijn beurt waarschuwt Mobiele radarcontrole Live over permanent geïnstalleerde en mobiele flitsers. De functies Clever Parking Live, Google Local Search, Weather Live en Events Live zijn ervoor om gebruikers niet alleen op de hoogte te houden van wat er speelt tijdens de reis, maar biedt hen ook informatie over de parkeersituaties, restaurants, het weer of een event op de plaats van bestemming. Ook Navigon FreshMaps is inbegrepen met net als de Plus-uitvoering twee jaar lang de mogelijkheid om elke drie maanden de nieuwste kaarten te downloaden.

Prijzen
De nieuwe Navigon 92-serie is per direct verkrijgbaar. Prijzen zijn als volgt: de 92 Plus kost € 229,- en de Navigon 92 Premium kent een prijs van € 299,-. De Navigon 92 Premium Live is verkrijgbaar voor € 349,-.

Gerelateerde artikelen

Deze Hyundai i20 WRC knalt in 2017 over de bospaden

Autonieuws
Deze Hyundai i20 WRC knalt in 2017 over de bospaden
> Artikel lezen

Ciber Friday-deal: the one and only Rolls-Royce Hyperion

Autonieuws
Voor de helft van het geld: Rolls-Royce Hyperion
> Artikel lezen

Eerste foto's van de echte Rolls-Royce Cullinan

Autonieuws
Eerste foto's van de echte Rolls-Royce Cullinan
> Artikel lezen

Snellere auto's voor Nederlandse politie

Autonieuws
> Artikel lezen

Nico Rosberg stopt met F1 als kersvers kampioen

Autonieuws
Nico Rosberg stopt met F1 als kersvers kampioen
> Artikel lezen

Milde facelift voor BMW 2-serie Coupé

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.