Automultimedia

Navigon lanceert 92-serie

Draagbare navigatiesystemen zijn nog altijd mateloos populair, ondanks de toename van af fabriek geïntegreerde systemen in auto’s. Navigon, dat onderdeel is van navigatiegigant Garmin, lanceert daarom nu drie nieuwe modellen van de 92-serie.

De Navigon 92 Plus, Premium en Premium Live vormen de topmodellen binnen het programma van Navigon en zijn uitgerust met de nieuwe NAVIGON Flow-interface dat volgens de maker nog gebruiksvriendelijker is. Alle toestellen zijn voorzien van een 5 inch scherm met stevig glas zodat ze tegen een stootje kunnen en bevatten extra functies zoals Bluetooth en Navigon FreshMaps.

92 Plus
Het instapmodel van de 92-serie is de Navigon 92 Plus. Dit apparaat heeft alle functies die nodig zijn voor handige en vooral veilige navigatie. Met behulp van een extra animatie toont de actieve rijstrookassistent de verandering van rijbaan, en dankzij Text-to-Speech worden straatnamen, afstanden en verkeersinformatie voorgelezen. De Navigon 92 Premium voegt daartoe de Bluetooth handsfreeset voor twee mobiele telefoons en onder meer functies als Navteq Traffic en Professionele spraakcontrole (versie 2.0). Bovendien is op dit model het Navigon FreshMaps abonnement voor twee jaar gratis beschikbaar.

92 Premium Live
Topper binnen de serie is de Navigon 92 Premium Live met ‘real time’ informatie, zes livediensten die 12 maanden lang kosteloos gebruikt kunnen worden. Live Traffic biedt vervolgens gebruikers uiteenlopende verkeersinformatie en op zijn beurt waarschuwt Mobiele radarcontrole Live over permanent geïnstalleerde en mobiele flitsers. De functies Clever Parking Live, Google Local Search, Weather Live en Events Live zijn ervoor om gebruikers niet alleen op de hoogte te houden van wat er speelt tijdens de reis, maar biedt hen ook informatie over de parkeersituaties, restaurants, het weer of een event op de plaats van bestemming. Ook Navigon FreshMaps is inbegrepen met net als de Plus-uitvoering twee jaar lang de mogelijkheid om elke drie maanden de nieuwste kaarten te downloaden.

Prijzen
De nieuwe Navigon 92-serie is per direct verkrijgbaar. Prijzen zijn als volgt: de 92 Plus kost € 229,- en de Navigon 92 Premium kent een prijs van € 299,-. De Navigon 92 Premium Live is verkrijgbaar voor € 349,-.

Gerelateerde artikelen

Oogbaltreiterend mooi: Singer Porsche Monaco

Autonieuws
> Artikel lezen

In deze pick-up van Mercedes wil je best gezien worden

Autonieuws
Mercedes-Benz X-klasse Concept
> Artikel lezen

571 of 612 pk voor nieuwe Mercedes-AMG 63 (S)

Autonieuws
Mercedes-AMG E 63 (S)
> Artikel lezen

Dus toch: Jaguar XF Sportbrake krijgt opvolger

Spyshots
> Artikel lezen

Mazda laat de Japanse vlag wapperen op SEMA

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.