Automultimedia

Socializen met TomTom

TomTom presenteert de Go Live 1005 World, hun eerste navigatietoestel waarmee gebruikers geheel in Twitter-stijl hun sociale contacten kunnen laten weten hoe laat men arriveert. Nieuw zijn ook de Live-reisdiensten Expedia en TripAdvisor om accommodatieprijzen te vergelijken.

De Twitter-functionaliteit van de TomTom Go Live 1005 World biedt een optie om de bestemming en de verwachte aankomsttijd te delen met volgers. Als bestuurder zet je de tweet al klaar voor vertrek en kun je je vervolgens geheel concentreren op de weg. Tijdens de reis hoeft je je niet druk te maken over het informeren van je Twitter-volgers over de aankomsttijd. Tijdens de reis wordt de verwachte aankomsttijd geüpdate. Alle Twitter-functies zijn optioneel te gebruiken en, afhankelijk van de voorkeur van de bestuurder, aan en uit te zetten.

Prijsvergelijken
Ook is het met het nieuwe navigatietoestel mogelijk om via de Expedia-functie in het Search & Go LIVE-portfolio accommodatieprijzen vergelijken. Daarnaast voorziet TripAdvisor in onafhankelijke (live) reviews van restaurants, hotels, spa’s en bijvoorbeeld theaters. Met TomTom Places kun je zoeken naar de gewenste winkels, bedrijven, producten en diensten en de dienst biedt volgens TomTom tevens unieke zoekfuncties waarmee bestuurders op basis van een zoekwoord snel lokale bedrijven kunnen vinden die een bepaald merk of specifieke dienst leveren.

Kaarten
De TomTom Go Live 1005 World is rijk aan functionaliteiten en bevat een veelheid aan gedetailleerde wegenkaarten. Zo zijn die van Europa, inclusief Turkije en Rusland, voorgeïnstalleerd, maar ook die van de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidoost-Azië en zuidelijk Afrika.
Alle nieuwe Search & Go LIVE-diensten werken bovendien naadloos samen met de kaart- en routetechnologie van TomTom. Als bestuurders reviews hebben bekeken en hun plaats van bestemming hebben bepaald, krijgen ze automatisch de beste route ernaartoe te zien. Het TomTom LIVE-systeem berekent de snelste route, rekening houdend met eventuele files, door gebruik te maken van TomTom HD Traffic.

De TomTom Go Live 1005 World is vanaf 14 november 2011 verkrijgbaar bij de betere daarvoor bestemde winkelketens voor een prijs van € 349,95.

Gerelateerde artikelen

365 pk voor Porsche 718 Boxster en Cayman GTS

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Aston Martin Vanquish oogt niet van deze wereld

Spyshots
> Artikel lezen

Licht ontvlambaar duur: race-overall van Steve McQueen

Autonieuws
> Artikel lezen

Toyota Fine-Comfort Ride Concept overdrijft niet

Autonieuws
Toyota Fine-Comfort Ride Concept overdrijft niet
> Artikel lezen

Officieel: Polestar 1 ís productierijpe Volvo Coupé Concept

Autonieuws
> Artikel lezen

De 10 populairste occassions van Nederland

Autonieuws
Deze auto’s rijden we het liefst als geld een beperkte factor is
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.