Automultimedia

TomTom lanceert GO LIVE 800-serie

Navigatiegigant TomTom blijft zijn productrange uitbreiden. Nieuw binnen de lijn van draagbare navigatiesystemen zijn de TomTom GO LIVE 820 en GO LIVE 825. Beide toestellen zijn voorzien van een extra groot scherm en een scala aan functies.

De lancering van de TomTom GO LIVE 800-serie maakt deel uit van een vernieuwing van TomTom producten. De vernieuwde lijn van producten is volgens de navigatiefabrikant vereenvoudigd en opgesplitst in de ‘non-connected’ Start-serie welke speciaal is ontwikkeld voor bestuurders die op zoek zijn naar gemak en comfort en de ‘connected’ Via LIVE en GO LIVE series, bedoeld voor meer ervaren en/of veeleisende gebruikers.

Gratis LIVE Services
Alle TomTom GO LIVE 800 systemen zijn uitgerust met 1 jaar LIVE Services. Deze digitale verkeersdienst levert elke twee minuten de best mogelijke verkeersinformatie. Met uitgebreide informatie over wegen en landen geeft HD Traffic eveneens gedetailleerde verkeersmeldingen over de duur en oorzaak van vertragingen, nauwkeurige reis- en aankomsttijden en zelfs alternatieve routes.

Van alle markten thuis
De LIVE Services bundel bevat ook een flitserdienst met mobiele en vaste flitscontroles, terwijl met Local Search winkels en bedrijven in de buurt gelokaliseerd kunnen worden. Een andere functie is QuickGPSfix. Die ondersteunt bestuurders om snel te starten met navigeren. Ook handig is TomTon Weer dat de lokale en vijfdaagse weersvoorspelling kan weergeven. Handsfree bellen wordt mogelijk gemaakt met de Bluetooth-functie.

Praktisch design
Zowel de TomTom 820 als de 825 beschikken over een stijlvolle behuizing in combinatie met slimme functionaliteit. Door de oriëntatiesensor in de apparaten zijn de toestellen zo op het dashboard te bevestigen dat het scherm 180 graden kan draaien. Hiervoor is alleen een bevestigingsschijf nodig. Zoals het een topserie van TomTom betaamd zijn de modellen uitgevoerd met een extra groot scherm met touch screen functionaliteit. De 820 beschikt over een 4,3 inch display en dat van de 825 is zelfs 5 inch groot.

De nieuwe TomTom GO LIVE 820 en GO LIVE 825 (beide in Europa-uitvoering) zijn per direct verkrijgbaar voor de prijs van respectievelijk € 229,95 en € 249,95.

Gerelateerde artikelen

Ford Mustang strakker en sterker, maar hoe sterk?

Autonieuws
Ford Mustang strakker en sterker, maar hoe sterk?
> Artikel lezen

Elke 1,4 seconden wordt ergens een car2go gehuurd

Autonieuws
Elke 1,4 seconden wordt ergens een car2go gehuurd
> Artikel lezen

Altijd connected met de Online Editions van Opel

Overige
Opel Online Edition
> Artikel lezen

De Kia Stinger komt ook naar Europa!

Autonieuws
Kia Stinger ook naar Europa!
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.