Overige

De 5 grootste teleurstellingen van 2014

Redactie27 december 2014

Hoopvol gestemd zijn we veelal door de verwachtingen die autofabrikanten bij ons scheppen. Maar soms valt het toch echt tegen. Prikken we door de mooie woorden van de fabrikanten heen dan blijft er een lege huls over. Dit zijn volgens ons de vijf auto's die dit jaar echt als een teleurstelling kwamen.

Suzuki Vitara

Suzuki Vitara

Dan presenteer je met de iV-4 Concept zo'n lekkere conceptcar en dan is het productiemodel zo saai. Zonde. Wij hadden verwacht dat Suzuki met een veel Europeser Vitara op de proppen zou komen maar niets daarvan. Onze grootste teleurstelling dit jaar. Lees meer »

1
Jaguar XE

Jaguar XE

De Jaguar XE zal een dijk van een auto zijn. Maar het design van de XF gaat al zo lang mee dat we bij de XE op een designrevolutie hadden gehoopt. Meer dan een 'gekrompen' XE is het qua design volgens ons niet. En daarom echt een teleurstelling. Lees meer »

2
Aston Martin Lagonda Tarif

Aston Martin Lagonda Tarif

Feitelijk is het heel knap om een auto van bijna 40 jaar in een modern jasje te hijssen, maar het design lijkt te geforceerd. Het klopt gewoon niet. Als je zo'n legendarische merknaam doet herleven moet je toch echt meer moeite doen. Lees meer »

3
BMW 2-serie Active Tourer

BMW 2-serie Active Tourer

Het is niet dat een BMW echt geen voorwielaandrijving mag hebben, maar als je zo hamert op die achterwielaandrijving en rijplezier, hoe kun je dan een MPV als deze presenteren? Het past gewoonweg niet bij het merk. En zo bijzonder rijdt hij ook nog eens niet. Lees meer »

4
Audi Q7

Audi Q7

De Q7 moest echt een revolutie betekenen ten opzichte van zijn voorganger, zo luidden de berichten. Vol goede moed wachtten wij dan ook op de onthulling, maar wat schetst onze verbazing? Het is puur een evolutie en niet de gehoopte en gesuggereerde revolutie. Lees meer »

5

Gerelateerde artikelen

Elektrische Renault Zoe komt twee keer zo ver

Autonieuws
> Artikel lezen

Aston Martin toont meer van AM37-powerboat

Lifestyle & design
Aston Martin toont meer van AM37-powerboat
> Artikel lezen

Rijke Aziaat neemt zijn 30 Rolls-Royce Phantoms in ontvangst

Autonieuws
> Artikel lezen

Renault TreZor startschot nieuwe designtaal

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Land Rover Discovery is paar uur te vroeg

Autonieuws
> Artikel lezen